Giovani Becali
Featured, Sport

Giovani Becali a dat lovitura: Ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu

Gigi Becali susține de ceva timp că Octavian Popescu va fi următorul său „produs de export” și, totodată, cel mai scump transfer din istoria României. Ilie Dumitrescu: „M-a sunat Giovani Becali acum. Există o ofertă de 13 milioane pentru Octavian Popescu”

„M-a sunat Giovani Becali acum, în pauză, și mi-a spus că există o ofertă de 13 milioane pentru Octavian Popescu și Gigi Becali nu vrea să-l vândă. Plus procent de 15 la sută. Deci 13 milioane de euro pe loc pentru Octavian Popescu.

Eu v-am spus că este un copil urmărit, un jucător extrem de interesant pentru foarte multe cluburi, în poziția asta de inter, de mijlocaș. Este un jucător extrem de inteligent, are maturitate la vârsta lui.

Te gândești că investești într-un copil ca ăsta și îl dezvolți în alt mediu și din punct de vedere fizic și poți să faci performanță. Există posibilitatea să investești într-un copil ca ăsta și să îi lași bani și clubului care l-a format. Nu vrea omul să-l dea. E în contract cu normalitatea, cu realitatea, că vrei să faci și performanță”, a spus Ilie Dumitrescu la Fotbal Club.

Gigi Becali a spus că Manchester City va plăti 100 de milioane de euro pentru Octavian Popescu
Patronul FCSB-ului i-a stabilit o clauză de reziliere uriașă lui Octavian Popescu (18 ani), 100 de milioane de euro. În plus, Becali susține că șeicii bogați de la Manchester City vor plăti această sumă.

”Uite-l pe Tavi Popescu ăsta, o să iau 50.000.000 de euro pe el minim! El a făcut toate meciurile bune. Poate joacă Tavi Popescu și vine Manchester City să-l ia și eu zic că nu-l dau și vine Manchester City și plătește clauza 100.000.000 de euro!”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În ianuarie, Gigi Becali a cumpărat şi ultimele procente, 10%, deţinute de Metropolitan pentru tânărul mijlocaş, astfel că acum Octavian Popescu este 100% al roş-albaştrilor.

1,2 milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Octavian Popescu, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

34 de meciuri oficiale, 4 goluri și 8 pase decisive are Octavian Popescu la FCSB în sezonul trecut.

blank