Showbiz, Stiri

Gabi Cristea si Marcel Toader, din nou impreuna?

Au stat la aceeasi masa si nici macar nu s-au salutat. Cei doi fosti soti au participat aseara la o nunta la care au fost nasi finii lor, Diana Bisinicu si Catalin Andries.

media_138045862944581100Gabi Cristea a dat iar nas in nas cu fostul sot la o nunta de fite si, desi a venit la eveniment cu mult inaintea lui Marcel si s-a asezat la masa la care trebuia sa fie si omul de afaceri, nu a mai creat discutii legate de acest lucru.

media_138045868544470600„Nu m-a deranjat situatia! Pana la urma era normal ca finii nostri sa se gandeasca sa ne aseze in acelasi loc, intrucat suntem nasii lor si ar fi fost aiurea ca unul sa stea intr-un colt al salii si altul cine stie pe unde! Insa, asa cum am mai facut si in alte situatii in care eu si Marcel ne-am intalnit, nu am avut nici macar o discutie! Eu m-am distrat, am dansat si m-am intretinut foarte mult cu mama Dianei, care este o persoana deosebita!”, a declarat Gabriela Cristea dupa eveniment.

media_138045871817955700Desi au divortat, Gabi si Marcel nu au venit totusi insotiti la eveniment. „Eu am fost singura, la fel si Marcel! Cu toate acestea, repet, de data aceasta, nici nu ne-am salutat! Probabil si el a inteles ca nu mai este cale de intors in relatia noastra si ma bucur ca lucrurile s-au clarificat in sfarsit! Cam asta e, fiecare merge pe drumul sau, fara ca pe celalalt sa-l mai intereseze!”, a incheiat vedeta de televiziune.

blank