MIrcea Lucescu
Featured, Sport

MIrcea Lucescu jignit în repetate rânduri de Pep Guardiola

Mircea Lucescu (75 de ani) şi Pep Guardiola (50 de ani) sunt doi dintre cei mai titraţi antrenori din lume.

Pep Guardiola l-a jignit pe Mircea Lucescu
Relaţia dintre cei doi este una foarte bună, dar a avut şi episoade tensionate. „Il Luce” a dezvăluit momentele în care antrenorul catalan l-a jignit.

„M-a jignit de două ori. În 2008, când o conduceam pe Barcelona cu 1-0 în minutul 86, iar jucătorii săi nu ne-au dat mingea înapoi după ce băieții mei o trimiseseră intenționat în afara terenului. Până la urmă, am fost învinși, 1-2. Nu puteam accepta ca o asemenea echipă să se poarte astfel. Am început să urlu la Guardiola, la Barcelona, la toți”, a povestit „Il Luce”, conform gsp.ro.

„A doua oară, tot cu Șahtior, în «optimile» Ligii, în 2015. El era la Bayern. După 0-0 la Lvov, Kucher a fost eliminat chiar la startul returului și adversarii au marcat din penalty. Până la urmă, ne-au bătut cu 7-0 și l-am văzut pe Guardiola sărind de bucurie și la golurile de 5-0, de 6-0. Trebuie să ne respectăm”, a mai afirmat Mircea Lucescu.

Pep Guardiola, în urmărirea lui Mircea Lucescu
Mircea Lucescu are 37 de trofee câştigate în carieră, dar Pep Guardiola vine tare din urmă. Managerul lui Manchester City are 31 de trofee şi mâine seară poate cuceri încă unul: „Cetăţenii” joacă finala UEFA Champions League, cu Chelsea.

„Pep ne va depăși pe toți. Și pe mine, și pe Ferguson. La 50 de ani și la ritmul în care câștigă, nu va fi o problemă. E inteligent, întotdeauna se duce acolo unde își poate construi echipa, unde are toate resursele. Și la joc, și la trofee, e mereu foarte sus. Întreaga lui carieră a rămas la cel mai înalt nivel. Barcelona, Bayern, Manchester City. Așa va fi până la capăt”, a mai spus Mircea Lucescu.

blank