Monden, Stiri

Bendeac socheaza din nou. A dat facebook-ul peste cap pentru “baby”

Bendeac socheaza din nou. A dat facebook-ul peste cap pentru “baby”

blankUn alt mesaj, cel putin curios, ii adreseaza comediantul Mihai Bendeac iubitei sale ”baby”, via video postat pe facebook. De aceasta data indragostitul e mahmur, la bustul gol, dar gingas si sustine ca ii e dor de iubita sa ‘fraiera”.Si pentru ca suntem romani, Bendeac viseaza sa faca sarmale cu iubita sa, promitand ca se ocupa el de umplutura.

 

Mi-e dor de tine, ma, fraiero! Mi-e dor sa te sarut. Mi-e dor de ochii tai, de buzele tale. Mi-e dor sa ne pierdem toată noaptea impreuna. Mi-e dor sa te gust, sa te respir, sa te miros, sa te traiesc! Baby, stii ce as vrea sa facem in prima noastra noapte impreuna? Sarmele! Mi-e o pofta de mor! Si inca ceva, baby. Adu tu varza, ca vine tata cu umplutura.”, dezvaluie Bendeac pe pagina de socializare.

 

Indragostit sau nu, Mihai Bendeac continua sirul dezvaluirilor pe facebook,cu perdea am zice, caci daca tinem cont ca Bendeac isi muta tabara de la Antena la Pro tv,in aceasta toamna, nu e exclus ca “BABY” sa fie lait-motivul unei viitoare emisiuni de divertisment.

 

http://www.facebook.com/bendeac

 



blank