International, Stiri

Cuplu ciudat! Se culcă cu fiica sa, dar cu toate acestea nu e incest

Un multimilionar american din statul Texas, John Goodman, are o nouă fiică, iar aceasta este actuala sa iubită. Bărbatul a adoptat-o legal pe femeia de 42 de ani în ceea ce experţii califică drept o încercare disperată de a-şi proteja averea de familia unui tânăr pe care l-a ucis într-un accident de maşină şi care cer despăgubiri acum.

john_goodman_si_fosta_sa_iubita__actuala_fiica_29106700Adopţia iubitei sale blonde înseamnă că aceasta va avea dreptul la o treime din fondul de 200 de milioane de dolari pe care John Goodman l-a creat pentru cei doi copii biologici ai săi.

Woody Allen sotieMultimilionarul a fost acuzat de ucidere din culpă după accident şi luna viitoare va fi judecat. El riscă până la 30 de ani în închisoare. Judecătorul susţine că adopţia iubitei e un lucru „supranatural” care conduce cazul într-o „zonă crepusculară”. Adopţia este legală, spun experţii citaţi de Daily Mail, dar nu e încă clar dacă e legal ca Goodman să facă sex cu noua sa fiică. E „ciudat”, spune expertul, „dar nu ştiu dacă e ilegal”.

Nu trebuie uitat că celebrul regizor Woody Allen este căsătorit cu sud-coreeana Soon-Yi Previn, fiica pe care a adoptat-o pe vremea când era însurat cu Mia Farrow.

blank