Showbiz, Stiri

Soc: Oana Roman este insarcinata!

Desi nu a planificat momentul in sine, fiica lui Petre Roman isi dorea enorm sa devina mama, mai ales dupa ce a facut doua avorturi si credea ca nu mai are sanse sa faca un copil.

oana_roman_03_3fbe4eb7d1„Am inceput vara cu vesti foarte bune, am aflat pe la inceputul verii aceasta veste minunata pe care o asteptam dar nu am planuit acest lucru. Am incetat demult sa imi mai fac planuri. Sunt insarcinata in 3 luni si jumatate. N-am planificat nimic, dar s-a intamplat. Intre mine si iubitul meu este o diferenta de 10 ani. N-as fi facut acest pas daca lucrurile nu erau bine intre noi. Mamei i-am spus la telefon si s-a blocat. Tata mi-a spus ca se bucura foarte tare pentru mine, dar ca se bucura si mai mult pentru el”, a declarat Oana, in timpul emisiunii „La Maruta”.

oana-roman-iubit2„Imi intarziase menstruatia si mi-am facut pana la urma un test de sarcina si inainte de culcare, intr-o seara i-am spus sa inchida ochii. Si am scos testul si i l-am pus in fata ochilor. Ne-am bucurat de moment si am baut un pahar de sampanie. M-am ingrasat pana acum 3 kilograme si doctorul chiar m-a felicitat”, a povestit vedeta. (D.A)

blank