Showbiz, Stiri

A vrut-o pe Antonia la ziua ei, dar nu a putut veni. Vezi ce surpriza i-a facut Alex Velea lui Betty Salam

Miercuri seara a fost petrecere mare la un hotel de fite din Capitala! Betty Salam a implinit 13 ani si a avut parte de o super aniversare, unde surprizele au curs una dupa alta, iar invitatii nu mai voiau sa plece.

media_137778039034258600Printre invitatii alesi cu atentie s-au numarat si Dorian Popa si Alex Velea. Iar daca primul i-a adus sarbatoritei un cos imens de trandafiri, nici cel de-al doilea nnu a venit cu mana goala. Pe langa concertul sau live de ora, care a provocat delir printre invitati, determinandu-i sa cante cot la cot cu el, Alex a facut si pe mesagerul pentru Betty, aducandu-i un mesaj filmat de la Antonia.

Desi prezenta Antoniei la petrecerea ei de aniversare era cea mai mare dorinta a fetei lui Florin Salam, a inteles in momentul in care a aflat ca artista avea un concert programat pentru seara respectiva, resemnandu-se cu gandul ca vedeta nu va veni. Insa, Velea impreuna cu tatal tinerei de 13 ani, dar si cu Antonia, i-au pregatit o surpriza, cantareata filmand din timp un mesaj pe care sarbatorita sa-l vizioneze de fata cu toata lumea chiar la petrecere.

media_137778088766105100Antonia si-a cerut scuze ca nu a putut fi alaturi de Betty in acea zi speciala, insa i-a transmis o serie de urari: „La multi ani, Betty, imi pare rau ca nu am ajuns la petrecere. Te pup, sa ai o zi frumoasa ca si tine, multa sanatate, iubire si fericire!”.

Mesajul a rulat pe un ecran imens la finalul concertului sustinut de Velea, cand artistul se afla inca pe scena, iar sarbatorita s-a emotionat pana la lacrimi, recunoscand ca nu se astepta la o asemenea surpriza. (D.A)

blank