Featured, Showbiz

Iată de ce nu a participat mama lui Alexandrov la botezul nepoatei sale

Alături de Elena Udrea și Adrian Alexandrov au fost, așa cum era de așteptat, rudele lor, dar și personalități din lumea politicii precum Traian Băsescu.

Cu toate acestea, alături de cei doi părinți nu a putut să fie și mama lui Adrian Alexandrov, motivul lipsei acesteia fiind explicată, chiar de partenerul de viață al Elenei Udrea. ”Mama mea, din păcate, nu a putut veni în țară.

Ea lucrează în Italia și nu a putut să își ia liber, a trebuit să rămână acolo. Asta e…”, ne-a spus, evident regretând acest lucru, Adrian Alexandrov care și-ar fi dorit enorm ca mama sa să fie alături de el la botezul primei sale nepoate.

Stabilită de ani buni în Italia, mama lui Adrian Alexandrov, Anișoara, are grijă de o femeie în vârstă, ca de altfel foarte mulți dintre românii care muncesc în Peninsulă, iar timpul liber și-l ocupă cu croșetatul. Mama lui Adrian Alexandrov face pulovere de mână, pe care ulterior le oferă celor dragi.

Cu toate acestea, alături de Adrian Alexandrov a fost fratele său, și acesta fiind mai mult plecat din țară, Marinel lucrând pe un vas de croazieră, așa că bărbatul Elenei Udrea nu a fost lipsit, cu totul, de prezența rudelor de sânge.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, emoționați la botezul Evei Maria

Puțin înainte de ora la care era programat evenimentul, Elena Udrea și Adrian Alexandrov au ajuns la biserică, alături de micuța. Atât Elena Udrea cât și micuța Eva sunt îmbrăcate în alb, în rochii din dantelă. La intrarea în biserică, Elena Udrea a dat, emoționată, și primele declarații. ”Mi-am imaginat de sute de ori acest moment. Și Dumnezeu m-a ajutat să fie aici, în România. Este cel mai important moment după nașterea ei, exact în urmă cu un an, la ora 2.00, ora României. De aceea, am vrut ca la ora aceea să fim împreună, acasă”, a spus Elena Udrea.

Aproape o oră a durat ceremonia religioasă de la Mănăstirea Cașin. Elena Udrea a ieșit fericită din biserică, ținând-o în brațe pe Eva Maria, de data aceasta îmbrărcată în roz. Alături de invitați, Elena Udrea și iubitul său, se vor îndrepta spre locul unde va avea loc petrecerea. ”Astăzi, mai târziu, îi vom rupe și turta. Sper că va alege Biblia de pe tavă”, a spus Elena Udrea despre fetița ei, Eva Maria.

Botezul fetiței Elena Udrea! După ceremonia de la biserică a urmat o super petrecere

După ce a stat în Costa Rica mai bine de un an, unde a devenit și mamă și a petrecut și câteva luni în spatele gratiilor, Elena Udrea s-a pregătit intens de botezul fiicei sale, Eva Maria. Și, evident, evenimentul cu pricina, chiar dacă se dorește unul discret, a fost organizat în cele mai mici amănunte, urmând, ca după slujba religioasă, invitații să ajungă într-o locație de superlux din Parcul Herăstrău pentru o petrecere de mari fițe.

blank

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, Elena Udrea și Adrian Alexandrov au emoții cu atât mai mari cu cât, pentru prima oară, vor păși ca familie în fața unui preot, iar fetița lor, simpatica Eva Maria va primi taina botezului, moment pe care cei doi părinți l-au așteptat cu mare nerăbdare, cu atât mai mult cu cât, cu câteva luni în urmă, nu mai sperau să se petreacă atât de curând, diva politicii românești fiind în situația de a fi refugiată în Costa Rica.

blank