Necenzurat, Stiri

Scapă de ideile preconcepute!

De multe ori, avem impresia că dacă gândim într-un fel, trebuie musai să fie și corect. Nu este așa. Iată care sunt ideile preconcepute pe care le întâlnim cel mai des.

Scapă de ideile preconceputeNu este foarte ușor să te privești în oglindă și să nu-ți placă ceva la tine. De aici, până la a te gândi că nici partenerului tău din pat nu îi va plăcea, nu mai este decât un pas. Ei bine, când el este încins la maxim, nu are cum să mai vadă niciunul dintre detaliile de care ție îți este frică. Uită deci că nu ești perfectă. Până la urmă, este un lucru absolut normal.

Dacă acum ești foarte dezinhibată și încerci toate nebuniile din lume, asta nu înseamnă că va rămâne așa pentru tot restul vieții. Sexualitate se schimbă o dată cu vârsta, la fel și pozițiile care îți plăceau o dată atât de mult. Trebuie să te adaptezi din mers.
Sexul înr-un pat normal este plictisitor. Depinde doar de cei doi dacă este sau nu așa. Câteodată, poate nu ai chef să te tăvălești în toaleta unui avion, sau pe podeaua din bucătărie, așa că patul din dormitorul conjugal poate să fie cea mai bună alegere.
Ceilalți au o viață sexuală mai activă și mai bună decât a ta. Probabil că este doar o părere greșită, un clișeu de care te agăți pentru că nu vrei să te implici mai mult și să diversifici lucrurile în pat. O scuză de care trebuie să scapi cât mai repede.
Sexul planificat este groaznic. Altă idee nejustificată. Gândiți-vă că așteptarea poate fi foarte incitantă. Încercați!
Cu cât faci mai mult sex, cu atât îți va dispărea cheful pe viitor. Total greșit. Cu cât mai mult, cu atât mai bine, pentru că devine un fel de drog de care vei fi dependent. R.E

 

blank