Necenzurat, Stiri

Misterul pozitiilor sexuale

Anumite poziti sexuale te pot duce pe culmile placerii, iata cateva dintre secretele lor 

pozitii-penetrare-sex_01816a17ae

Daca esti adeptul pozitiilor sexuale, aici poti afla cateva dintre secretele acestora. Multe te pot aduce pe culmi de neimaginat ale orgasmului si placerii. Chiar daca diferitele pozitii sexuale sunt rodul simplei placeri, nu sunt si cele ale dragostei desavarsite.

Compatibilitatea anatomica este cea mai importanta pentru ambii parteneri. Cu cat te cunosti mai bine, cu cat iti cunosti mai bine trupul atunci iti este mult mai usor sa folosesti diferite pozitii sexuale.

Comunicarea este foarte importanta pentru o activitate sexuala cu adevarat satisfacatoare, indiferent daca e o legatura de o noapte sau o relatie de lunga durata. Atingerea usoara si lina, constienta constituie cel mai pretios instrument in arta iubirii si sexului. Rafinamentula aptitudinilor cu ajutorul gustului, a mirosului, a sunetului si a imaginilor sunt si ele aspecte importante, dar atingerea si masajul par sa aiba o importanta primordiala.

Sinceritatea si comunicarea sunt primordiale in expetimentele sexuale, mai ales ale pozitiilor. De multe ori acestea sunt tabu pentru multe cupluri, par prea interzise si indraznete pentru multi.  Pe termen lung, totusi, avantajele depasesc cu mult in importanta eventualele dezavantaje.

Comunicandu-ne propriul adevar il cinstim pe celalat si asa este foarte importanta comunicarea si increderea in partener. Daca ai incredere in partenerul tau atunci penetrarea, pozitiile indraznete si noutatea lor iti vor aduce nopti fierbinti, orgasm si placeri nebanuite.

blank