Showbiz

Ogica a facut-o pe Loredana Chivu prostituata care incaseaza 150 de ron pe noapte

Ogica se afla in plin razboi cu Loredana Chivu, probabil din dorinta de a mai capta putina atentie din partea presei

Loredana-ChivuOgica s-a aflat ieri seara in platoul emisiunii „Un show pacatos”, sa se planga ca nu mai poate sa doarma noaptea si ca se simte amenintat de familia Kassandrei. Acesta a spus ca primeste amenintari cu moartea, mai ales din partea parintilor Kassandrei, fosta iubita a lui Ogica.

Asa ca in loc sa mearga la politie, Ogica a ales sa se planga in fata natiunii ca s-a saturat de familia Kassandrei si ca este speriat.

„Eu sunt convins ca sunt parintii Kassandrei. De-a lungul timpului mi-au facut tot felul de plangeri. Eu am un telefon pe care il stiu numai ei si dau mesaje dupa orice fel de cartele. […] Kassandra e inca o copila. Ea este controlata de catre parintii ei. Eu am vrut sa o apar. Kassandra nu a facut atatea lucruri cate sustine tatal ei. Imi ameninta si fata, pe Raluca”, a povestit Ogica.

De altfel Ogica nu s-a putut abtine si s-a luat de Loredana Chivu, acuzand-o ca nu este nimic mai mult decat o dama de companie, care incaseaza 150 de ron pe noapte. Totul a pornit de la faptul ca Loredana Chivu l-a acuzat pe Ogica ca a jignit-o la machiaj.

Loredana : „Spui ca isi jignesc fata, aşa cum m-ai jignit tu pe mine la machiaj? Ce ai tu de impartit cu mine? De ce ma jignesti? Cine esti tu, ma? Se baga in seama cu cine nu trebuie. Eu nu am ce sa vorbesc cu un om care este labil mintal la 50 de ani. Nesimtitule!”

Ogica : „Esti dama de companie. Ai lucrat pe un milion si jumatate pe seara. Nu am luat-o personal niciodata. Ai fost cu toti nespalatii in club! Tot Bucurestiul te stie.”

Loredana : „Du-o pe fi-ta la produs, nu pe mine!”

Ogica : „Mai ziceai acum cateva zile ca ai luat bataie in tinerete. Cred si eu ca ai luat bataie, daca aveai atitudinea asta”.

blank