Showbiz

Irinel Columbeanu face aceeasi greseala, isi trage iubita adolescenta

Probabil Irinel Columbeanu nu vrea sa accepte sa este destul de batran, poate sa fie si tatic, si bunic, dar nu il intereseaza pentru ca tot dupa pulpa tanara se uita

Irinel ColumbeanuOmul de afaceri, Irinel Colubeanu, a fost prezent la deschiderea unei prezentari a Ritei Muresan, de la Casa Vernescu. Acolo a stat la masa uitandu-se peste tot cu ochi de vanator sperand sa ii pice si lui ceva in poala.

Batranul lup, Irinel Columbeanu, nu numai ca a stat jos ca sa isi mai odihneasca oasele, dar si-a pus la un moment dat si ochelarii ca sa le vada mai bine pe domnisoarele ce defilau ca niste gazele pe sub nasul milionarului.

Irinel Columbeanu a ramas la un moment dat putin marcat si socat la vederea fiicei Ritei Muresan, in varsta de numai 16 ani. Socul a fost asemanarea la milimetru dintre ea si fosta lui sotie, Monica Gabor. Dupa ce l-au trecu toate apele pe Irinel Columbeanu la vazul sosiei Monicai, s-a dus frumos sa se hraneasca cu niste bucate romanesti de la bufetul pus la dispozitie invitatilor.

Rita Muresan a reusit sa faca o deschidere destul de frumoasa si bine primita, dupa o absenta de 7 ani .

blank