Showbiz, Stiri

Mihai Traistariu a ramas fara par si fara dinti

Solistul Mihai Traistariu a povestit cum a reusit sa isi inghita un dinte, acum ca a ramas fara par, mai ramane si fara dinti

Mihai TraistariuMihai Traistariu a acceptat sa isi faca un transplant de par dupa multi ani de zile de purtat sapca pentru ca avea o chelie inestetica. Recent, artistul a povestit cum a fost posibil sa ramana si fara dinti, reusind sa isi inghita unul chiar la micul dejun.

Cea mai mare suparare a lui Mihai Traistariu nu este faptul ca si-a rupt dintele in doua in timp ce manca sau ca apoi l-a inghitit, este mai enervant ca acum are o strungareata de toata frumusetea si nu stie cum o sa isi sustina concertele din Lisabona si Setubal, unde o sa trebuiasca sa isi deschida gura in fata a mii de oameni.

 

„Hai sa va zic bomba…ca nu rezist! Boul de mine… mi-am inghitit un dinte azi dimineata la micul dejun. Mancam si… mi s-a rupt un dinte in doua (nu e prima oara). L-am cautat cu lumanarea si nu l-am mai gasit. Il inghitisem… Am o strunga de toata frumusetea. Problema n-ar fi grava, dar, maine am doua concerte in Setubal si Lisabona si… o sa ma simt ca dracu’. Am sa-mi cer scuze pe scena, inainte de concerte. Asta e …Si, daca o sa se auda cuvintele un pic mai „sasait”… ce daca?! Nu mai vorbesc ca saptamana viitoare trebuie sa filmez noul videoclip – It’s another day. Oricum, marti ma programez deja la dentist. Of…Tampit mai sunt… si neatent …

Naspa e ca nu pot accesa net-ul pe mobil, ca v-as fi trimis chiar acu’ o poza cu strungareatza.”, a povestit amuzat pe Facebook, Mihai Traistariu.

blank