Featured, Life

Penitenciarul unde este inchisa Elena Udrea e supraaglomerat iar mancarea e plina de gandaci, dar uite cum arata capela. Anul trecut s-au investit peste 15.000 de euro in acest spatiu.

Elena Udrea, aceasta este capela unde se roaga in inchisoare. Vezi cum arata locasul sfant.

O detinuta a penitenciarului „Vilma Curling Rivera” (n.r fosta denumire este „El buen pastor”) condamnata la inchisoare dupa ce si-a ucis sotul cu o dalta de spart gheata, le-a dat, din spatele gratiilor, un interviu cutremurator reporterilor unui post de televiziune.

blank

Acum ceva timp, femeia a povestit ca inchisoarea unde se afla in prezent Elena Udrea si Alina Bica este supraaglomerata, multe dintre detinutele de acolo fiind silite sa doarma pe jos, in bai mizerabile. Mai multe aici.https://www.facebook.com/expresspressro/

Mai mult decat atat, aceasta a declarat ca gaseste frecvent gandaci si viermi in mancare si ca in penitenciar nu exista suficient personal medical desi majoritatea celor care-si ispasesc pedepsele sunt grav bolnave. Toate dezvaluirile femeii sunt confirmate si de un studiu realizat de o profesoara de la Facultatea de Drept a Universitatii Costa Rica.

blank

50% dintre deţinute consideră că igiena bucătăriei este rea, spun că adesea gasesc fire de păr, muşte şi chiar gândaci în alimente. Altă femeie spune că „azi ne-au dat linte cu muşchi de gândac”, alta zice că a primit „linte cu viermi”. Deţinutele spun că micul dejun se compune din o jumătate de ceaşcă de cafea şi doua chifle

In plus, conform spuselor detinutei care a stat de vorba cu jurnalistii, in penitenciar ar avea loc foarte des episoade cu violente crunte, femeile „calcandu-se in picioare” una pe cealalta.

Elena Udrea, aceasta este capela unde se roaga in inchisoare. In locasul sfant s-au investit peste 15.000 de euro.

Interesant este ca de curand capela penitenciarului a fost renovata in totalitate dupa ce asociatia catolica „Siervos del Buen Pastor” a facut un imprumut in acest scop.

Investitia in capela inchisorii a fost de mai bine de 15.000 de euro.

blank

Desi detinutele ar fi vrut in primul rand o renovare a celulelor, o imbunatatire la capitolul „igiena” si mancare de calitate mai buna, niciuna nu s-ar fi plans ca banii au fost investiti doar in restaurarea capelei.

Femeile care-si ispasesc pedepsele la centrul „Vila Curling Rivera” iau deseori calea credintei pentru alinare, si organizeaza cercuri de religie unde citesc din Biblie si din carti de rugaciuni.  

blank blank

 

 

blank