Showbiz, Stiri

Marcel Toader se impaca cu Gabriela Cristes dar cu conditii

Marcel Toader a pus problema unei impacari cu Gabriela Cristea insa are o serie de cerinte ce trebuiesc respectate

Marcel ToaderInceputul aceste primaveri a fost unul plin de scandaluri, impacari, certuri si divorturi. Asistam, probabil la o noua impacare, intre Mercel Tosder si Gabriela Cristea. Cea din urma a lasat de inteles ca este pregatita sa se impace cu Marcel Toader dar cu o serie de cerinte.

La Cele auzite Marcel a inceput si el sa enumere o serie de doleante. Mai mult decat atat, Marcel a stiut ce sa puncteze ca sa se stie de la inceput ce pretentii are, mai ales ca sotia lui trebuie sa isi calce mult peste mandrie ca sa existe si o impacare.

“Sa renunte la inseminarea in vitro, sa avem o relatie sexuala de patru ori pe saptamana, sa-mi iubeasca familia- nu a sunat-o pe mama in cinci ani macar o data.

Sa se impace cu familia ei, asta inseamna iertare.”, a spus initial Marcel Toader.

 Insa lista a continuat dupa o gandire mai profunda si si-a dat seama ca sotia lui mai are de ispasit multe ca sa ajunga la impacare.

„Sa mearga la mormantul mamei ei, sa-si iubeasca sotul, sa aiba grija de banii familiei, sa renunte la Camelia, prietena ei, sa-si aranjeze hainele.”, a mai spus Mrcel Toader.

 

blank