Featured, Politic

Elena Udrea, la 44 de ani: ,,Un număr frumos”

Fostul ministru Elena Udrea a împlinit astăzi 44 de ani și le-a mulțumit, pe Facebook, printr-un mesaj scurt, celor care i-au urat ,,la mulți ani”.

blank

,,44… un număr frumos. Mulțumesc pentru urări”, a scris Elena Udrea, atașând și o fotografie cu o plajă, pe care era scris numărul ,,44”.

În urmă cu un an, de ziua ei, Elena Udrea publica un scurt bilanț al vieții sale politice și dădea de înțeles că vrea să părăsească acest domeniu.

„Îmi asum tot şi mai ales ceea ce sunt. Mulţi mă apreciaţi, şi mai mulţi mă urâţi. Vă mulţumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordaţi! Am fost treisprezece ani împreună şi este cu adevărat o onoare pentru mine. Aţi însemnat mai mult decât familia mea, aţi contat mai mult decât cei apropiaţi mie. V-am aparţinut mai mult vouă decât lor. Acum a venit vremea să îmi iau rămas bun… a venit vremea unui nou început”, scria fostul membru al PDL.

Unul dintre cei mai controversați politicieni din ultimii zece ani, Elena Udrea este cercetată în mai multe dosare penale, iar într-un dintre acestea, ,,Gala Bute”, a primit o condamnare la 6 ani de închisoare cu executare. Sentința nu este defimitivă și a fost atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

blank