Featured, Sport

FCSB nu poate juca în Liga 1! Sorin Răducanu a aruncat bomba, MTS a confirmat informația

FCSB nu poate juca în Liga 1! Sorin Răducanu a aruncat bomba.

Situație de-a dreptul hilară în fotbalul românesc. Vicecampioana României, FCSB, nu are Certificatul de Identitate Sportivă, ceea ce înseamnă că echipa finanțată de Gigi Becali nu poate evolua în Liga 1.

Cel puțin așa susține Sorin Răducanu pentru gsp.ro. Fostul candidat la președinția Federației Române de Fotbal a dezvăluit că informația i-a fost furnizată de către Sorin Talpan, juistul de la CSA Steaua.

”Mi-a arătat un document şi-mi zice: ”Uite, domnule, la Tribunalul Bucureşti FCSB nu e înscrisă în Registrul Sportiv„. Dacă nu eşti înscris acolo nu ai dreptul să participi în competiţii. Mi-a zis că participă ilegal la competiţie, dar n-a scos nimeni nici un cuvinţel. Liga a bolborosit ceva, FRF a folosit asta doar cum a vrut ea. E clar, FCSB participă total ilegal la competiţii!”, a spus Sorin Răducanu.

blank

Sorin Răducanu / Foto: Ciprian Iana (Libertatea)

MTS: ”Nu există nimic cu numele FCSB”

Într-o solicitare făcută de Gazeta Sporturilor pe această temă, Ministerul Tineretului şi Sportului a confirmat informația, precizând: ”În acest moment sunt câteva cluburi şi asociaţii care se numesc „Steaua” printre care şi CSA, dar nu există nimic cu numele de FCSB”.

blank