Featured, Sport

FCSB a învins Dinamo

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a 12-a a Ligii Antrenorul echipei Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, duminică, după înfrângerea suferită în derby-ul cu FCSB, că jucătorii săi merită felicitări pentru atitudine şi determinare şi s-a arătat convins că aceştia vor reuşi să îşi arate valoarea în etapele următoare.

A marcat: Marko Momcilovic 31′. În minutul 77, Jaime Penedo a apărat un penalty executat de Constantin Budescu.

În clasament, FCSB a acumulat 25 de puncte şi a urcat pe locul 2, la un punct de liderul CFR Cluj, care va juca, luni, de la 20:30, cu Astra Giurgiu. Dinamo ocupă locul 7, cu 16 puncte.

„Am făcut o partidă bună, nu am fost cu nimic mai prejos, dar, din păcate, ei au marcat, iar noi nu. Dacă marcam, altfel era jocul. Toată echipa merită felicitări pentru atitudine şi determinare. Anton este un lider, Filip este un jucător foarte bun şi el. Echipa a făcut un joc foarte bun, am avut momente când am dominat Steaua. Suporterii noştri sunt minunaţi. Au fost alături de noi tot meciul”, a declarat Vasile Miriuţă, la Digi Sport.

FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a 12-a a Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Marko Momcilovic, în minutul 31.

blank