Featured, Social

O româncă din Torino și-a omorât fiica, apoi s-a sinucis

O româncă rezidentă în Torino şi-a înjunghiat mortal fiica de 6 ani, apoi s-a sinucis, scrie publicația Il Messagerro. Românca se numea Alina Mihaela Olaru, avea 31 de ani, era originară din Rădăuţi, iar pe fetiță o chema Tatiana.Tragedia s-a produs în Perosa Argentina, o suburbie din Torino. Trupul fetiței, care a fost înjunghiată în piept cu un cuțit a fost găsit în sufragerie, în timp ce al mamei în bucătărie. Cadavrele au fost descoperite chiar de către mama femeii.

Alina Mihaela Olaru se afla în Italia de 15 ani și era căsătorită cu un italian. Acesta se pare că se află acum în România.

Potrivit La Repubblica, femeia nu era o persoană violentă, deși, la un moment dat, urmase un tratament psihiatric, iar când era în România a încercat să-și abandoneze fiica.

Presa italiană notează că în locuință nu a fost găsit niciun bilet în care românca să-și fi explicat gestul extrem. Autoritățile italiene anchetează cazul, încercând să afle ce a împins-o pe femeie să-și ucidă fiica și apoi să-și pună capăt zilelor.

blank