Actualitate, Featured

Ilie Năstase nu a mai ajuns la Paris. Uite ce i-a spus Simonei Halep

Veşti de ultimă oră despre Simona Halep. Românca se pregăteşte să scrie istorie. Dacă va câştiga la Roland Garros, Simona ajunge pe primul loc în lume. Ilie Năstase a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu Halep chiar înaintea finalei.

„Am vorbit cu Simona la telefon, i-am spus să fie atentă. Nu îi dau eu prea multe sfaturi, pentru că ea ştie ce are de făcut. Este pentru prima dată când o întâlneşte pe Jelena Ostapenko, asta e singurul ei dubiu, în rest trebuie să-şi facă jocul ei. Trebuie să căştige, pentru că e a două finală pe care o joacă. Are o mulţime de susţinători, e şi domnul Ţiriac acolo cu ea, e şi Nadia şi părinţii ei, are cine să o sfătuiască”, a declarat Ilie Năstase.

Deşi a anunţat în repetate rânduri că va merge la Roland Garros, în cele din urmă „Nasty” a decis să respecte interdicţia pe care a primit-o din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis. Ilie Năstase va urmări meciul la Mamaia, acolo unde a făcut scandal în timpul confruntării dintre România şi Marea Britanie. „O suţin pe Simona de la Mamaia, acolo unde s-a întâmplat nenorocirea. Sunt la Simona acasă, aici vreau să sărbătoresc victoria”, a mai spus Năstase, conform sursei citate.

blank