Showbiz, Stiri

Andreea Tonciu s-a razbunat „ca proasta”

Andreea Tonciu s-a razbunat „ca proasta”

 
Andreea TonciuAndreea Tonciu a declarat ca s-a razbunat ca proasta atunci cand s-a despartit de Mitea. A vrut sa ii dea o lectie si acum intelege ca razbunarea este arma prostului.
 

Am asistat la poate zeci de impacari si despartirti intre Andreea Tonciu si Adrian Mitea, acum se impaca din nou. Desi a declarat ca nu il mai iubeste deloc pe Mitea, Andreea il acorda o noua sansa, din nou, si anunta public marea impacare.

Cei doi s-au impacat si conform propiilor declaratii, Andreea a spus ca a fost o proasta cand a renuntat la fotbalistul vietii ei si acum vrea sa recupereze timpul pierdut.

„Lumea va spune despre mine ori ca-s nebuna, ori ca-s proasta, dar eu imi asum aceste lucruri. Sunt o fata simpla, sincera, si am vrut sa ma razbun. Stiu ca razbunarea e arma prostului, dar am vrut sa ma razbun. Radem, glumim, dar sunt cam praf. Vom lasa timpul sa decida. Ne-am impacat vineri, de 1 martie, dupa ce el mi-a adus un buchet de flori si un martisor. Asa-i dragostea, ce sa fac?”, a declarat Tonciu.

 

blank