Featured, Life

Iubitul tau nu are chef de amor? Iata de ce barbatii nu vor sa faca sex uneori

In general, despre barbati se spune ca se gandesc mereu la sex. Prin urmare femeile sunt luate prin surprindere atunci cand, le sunt refuzate propunerile de amor cand credintele lor despre barbati afirma contrariul.

Inchipuie-ti urmatorul scenariu: tu, o femeie superba, te arunci pe iubitul tau, insa el, in loc sa-i multumeasca cerului pentru norocul sau si sa treaca la treaba, te refuza. in asemenea momente, nu doar ca iti simti mandria ranita, dar te intrebi ce nu este in regula cu tine, cu el sau cu relatia voastra. Ei bine, nimic nu este rau, insa chiar si cel mai inflacarat barbat are momente in care, pur si simplu, nu vrea sex. Este normal si iata ce trebuie sa stii despre barbati astfel incat sa-l faci sa se gandeasca din nou la sex.

Despre barbati: De ce, uneori, nu vor sa faca sex

inainte de orice, trebuie sa stii ca faptul conform caruia barbatii se gandesc la sex la fiecare 7 secunde este doar un mit. Un nou studiu a descoperit ca barbatii se gandesc la sex aproximativ de 19 ori pe zi si, desi pare o cifra impresionanta, asta nu inseamna ca si vrea sa faca amor atunci si acolo. in plus, in aceasta perioada de recesiune economica, barbatii sunt tot mai putin inteserati se sex. Barbati isi extrag dorinta sexuala din cariere si din securitate financiara. si daca se confrunta cu probleme intr-una dintre cele doua, atunci sexul este ultimul lucru la care se gandesc.

Despre barbati: Sexul si urmasii lui Adam

Respingerea sexuala este dureroasa atat pentru barbati cat si pentru femei, cu mentiunea ca femeile sunt mai afectate. Motivul pentru care respingerea este mai dureroasa pentru femei deriva dintr-un mod diferit de gandire: daca barbatii au crescut cu ideea ca trebuie sa incerce de mai multe ori pana sa-si atinga obiectivul, femeile au avut mereu convingerea ca barbatii sunt mereu in cautare de amor si, prin urmare, nu vor rata niciodata oportunitatea de a face sex. Prin urmare, atunci cand un barbat spune nu pare un lucru impotriva naturii, iar femeia incepe sa se intrebe ce nu merge in relatia lor. insa, potrivit specialistilor, o scadere ocazionala a dorintei este ceva normal.

Despre barbati: O modalitate simpla de a-i creste dorinta

Daca tu ai chef de amor, insa el nu pare a fi in apele lui, cea mai proasta abordare este sa-l repezi sau sa-l ironizezi cu vorbe de genul, „Ce fel de barbat esti?”. in cazul in care nu vrei sa-i ranesti egoul, abtine-te. Procedand in acest mod n-o sa-ti atingi obiectivul, sa-l convingi sa faceti dragoste. O idee mai buna ar fi sa-l saruti si sa-i spui „Merita incercat” dupa care sa schimbi subiectul.
insa daca esti intr-o dispozitie fierbite si crezi ca nu este totul pierdut poti incerca sa-i schimbi sirul gandurilor. Ai putea sa-i spui ceva de genul, „O doamne, mi-am adus aminte cum te-am calarit data trecuta incaltata in pantofii cu toc, a fost demential”. Aceasta este o momeala tentanta, insa daca nu musca, asta e… ramane pe alta data. Gandeste-te ca nu te respinge pe tine personal, pur si simplu nu are chef de sex. in plus, si tu ai trecut prin asa ceva astfel ca poti sa-l intelegi, mai ales daca si el a facut exact acelasi lucru.

blank