Economic

Apartamente noi în Berceni, promovate de Aria Homes.ro

 

În primele șase luni ale anului 2016 în zona de sud a capitalei au fost finalizate și pornite un număr impresionant de construcții noi, așezate în ansamblu, sau individuale, cu regim redus de înălțime, amenajate și echipate în conformitate cu majoritatea proprietăților, construite începând cu anul 2011.

Cei interesați de o locuință nouă doresc apartamente în blocuri aflate cât mai aproape de mijloacele de transport în comun: metrou, linii ratb, maxi taxi. În Sectorul 4 sunt vizate stațiile de metrou “Apărătorii Patriei”, “Dimitrie Leonida”, “Berceni”.

A două cerință a clienților interesați de zona de sud, vizează detaliile legate de construcție, amenajări interioare, instalații și finisaje.

Proiectele actuale ale dezvoltatorilor din Berceni aduc locuințe construite cu materiale ca betonul armat și cărămida cu profil de tip Porotherm, tabla tip Lindab, grinzi din lemn, profile din aluminiu pentru pereții interiori, folosite la finisaje și alte materiale folosite în proiectele standard sau în lucrările suplimentare comandate de cumpărători.

Majoritatea construcțiilor sunt ridicate cu fundații, stâlpi, grinzi și plăci din beton armat, pereți din cărămidă Porotherm, folosită și la interior, în cazul locuințelor decomandate sau Open Space.

În blocurile cu apartamente noi Berceni, sunt incluse în preț și executate multe lucrări de interior, foarte căutate de cei care își doresc o locuința nouă. Echipele dezvoltatorilor se ocupă de zidărie, zugrăveli, instalații electrice, gaze, apa curentă și canalizare, montaj de obiecte sanitare în băi și bucătarii, finisaje (gresie, faianță, parchet, uși de interior), siteme interfon, prize suplimentare pentru aer condiționat, hotă și prize + racoarde pentru evacuare mașină de spălat.

Pentru proprietarii de apartamente noi Berceni, unele proiecte au avut locuri de parcare subteranre, locuri de joacă pentru copii, spații amenajate pentru relaxare și alte amenajări exterioare care diferă de la proiect la proiect.

Locuințele din Berceni ocupă un loc important în portofoliul agențiilor imobiliare și birourilor de vânzări din capitală, cât și din zona adiacentă (Ilfov). Printre platformele online de promovări imobiliare, în zona de sud a Bucureștiului, se află și Aria Homes.

Pe Aria Homes.ro aveți diponibile mai multe proiecte, aflate în construcție și finalizate cu zeci de apartamente puse în vânzare doar pe zona Berceni. Utilizatorii își pot alege o locuința din ansambluri așezate într-o lista generală ori pot filtra ansamblurile în funcție de zonă.

În cazul anunțurilor pentru apartamente și case/vile mecanismul este asemănător. Anunturile pot fi vizionate într-o lista generală, sau pot fi ordonate în funcție de numărul de camere și zona în care se află construcția.

Pentru informații suplimentare, consilierii Aria Homes vă stau la dispoziție la numerele de telefon atribuite fiecărui anunț postat, pe aplicația LiveChat și la datele afișate la secțiunea Contact.

blank