Featured, Politic

PNL, campanie cu adevărat murdară

PNL joacă cum poate în campania electorală și a tercut chiar și la lucruri mai puțin ortodoxe, iar tonul a fost dat chiar de liderul partidului, Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu a regizat o filmare unde a inclus un băiețel, pe care l-a convins să-i deschidă ușa după ce i-a spus că Victor (n.r.- Victor Ponta) vrea să-i copieze temele, iar Liviu (n.r.- Liviu Dragnea) vrea să-i fure sendvişurile.

În campania electorală din 2012, un copil refuza să-i deschidă ușa doamnei Gorghiu, iar filmarea aceasta regizată a vrut să fie ca o compensație, altfel nu-i pot zice. În orice caz, doar prin faptul că a inclus un copil într-o campanie electorală, denotă mult despre caracterul dânsei. Trecem peste și spunem că a fost sfătuită prost.

Astăzi, 22.11.2016, pe pagina de Facebook a PNL București a fost postată o imagine care îl prezintă pe Liviu Dragnea. Șeful PSD este înfățișat ca un ofițer al „ciumei roșii, un adept al comunismului care ar promova secera și ciocanul.

Mai mult, expresia „program de guvernare al PSD” este înlocuită cu „pogrom de guvernare al PSD”. Termenul „pogrom” este definit ca „masacrare a unui grup național minoritar sau rasial, organizată de elemente ultranaționaliste, șovine”.

Atenție, nu discutăm despre reminiscențele comuniste rămase în politica română, că sunt destule, ci doar de un joc murdar, folosit de o fracțiune ce se vrea o continuatoare a tradițiilor românești. PNL pare atât de apropiat de acestea, precum e lupul de mieii de la stână.

blank