Actualitate, Featured

Gabriela Firea, declarată ”Business Woman of the Year”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a fost premiată în cadrul Galei Business Woman 2016 și a primit titulatura de ”Business Woman of the Year”. Pocesul de jurizare a fost unul complex și au participat importanți antreprenori și CEO din țară, care au votatcele mai de succes femei de carieră ale anului.

„Sunt extrem de critică cu propria activitate și cu propria persoană și sunt convinsă că și dumneavoastră sunteți cei mai exigenți observatori ai propriei persoane și, de asemenea, ați și ajuns la anumite performanțe și de aceea și viitorul sunt convinsă că vă este deschis în față, cu o lumină puternică, o lumină frumoasă, care vine din interiorul dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru aceste aprecieri, care mă responsabilizează, nu mă determină să fiu îngâmfată sau să fiu arogantă”, a spus Gabriela Firea.

„Cred că important este să prioritizăm ceea ce facem în viața noastră și să acordăm atenție și calitate timpului dedicat celor dragi, prietenilor, familiei pe care ne-o clădim, pentru că atunci vom fi cu siguranță mult mai la înălțime și în domeniul profesional. Cred că cele două trebuie extrem de bine echilibrate și, de fapt, aceasta este adevărata artă a succesului: să poți să fii fericit în interior, astfel încât să poți să fii un om care mobilizează, un om care inspiră, un om care dă aripi celorlalți din jur și care degajă o energie pozitivă și nu una distructivă”, a adăugat Gabriela Firea.

blank