Actualitate, Featured

Nicuşor Dan apelează la tertipuri pentru a speria electoratul PSD. Rușii sunt implicați și ei

Liderul USR, Nicuşor Dan, apelează la orice fel de trucuri în campania electorală pentru a putea puncta la capitolul simpatie și chiar penbtru a mai câștiga cîțiva alegători. Astfel, Nicușor Dan se foloseşte de „pericolul rusesc” în campania electorală și spune că într-o guvernare PSD-ALDE există riscul ca aceasta să fie empatică cu Rusia şi mai puţin empatică cu Europa Occidentală.

Nicușor Dan este susținut din umbră și de colegii de PNL care merg tot pe „tema rusească” doar pentru a îndepărta alegătorii de PSD – ALDE.
”Noi considerăm că cea mai importantă miză este cine va fi prim-ministru pentru că există riscul, atât din punct de vedere al politicii interne, ca anumiţi paşi pe care România i-a făcut în domeniul justiţiei, într-o guvernare PSD-ALDE aceşti paşi să fie făcuţi înapoi. Există de asemenea riscul ca, în situaţia geopolitică regională în care Rusia câştigă teren în toate ţările din jurul României, să avem o guvernare, ca să spun aşa, empatică cu Rusia şi mai puţin empatică cu Europa Occidentală”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Nicușor Dan.

blank