Featured, Showbiz

Delia, suparata la culme! Vezi ce replica emotionanta le-a dat curiosilor

Delia traieste o frumoasa poveste de dragoste cu sotul ei, Razvan, dar inca nu au nici un copil impreuna. Artista este enervata la culme ca toata lumea o intreaba de fiecare data de aparitia unui copil si s-a hotarat sa vorbeasca.

”I-as sfatui (pe toti cei curiosi, n.r.) sa nu mai intrebe. Pentru ca intr-o buna zi poate veti da de un om care poate e bolnav. Va sfatuiesc, nu mai intrebati, nu e de buna crestere sa intrebi pe cineva de intimitatea lui. Poate eu sufar de o boala rara sau des intalnita. Nu mai intrebati asta. Copil, cand vreau”, a explicat Delia.In schimb, cantareata care se afla in topurile muzicale, a explicat care este marea ei realizare. si, surpriza, este casa pe care a amenajat-o alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu. „Este exact ce ne-am dorit. Am atras lucrurile bune prin gandirea pozitiva”, este reteta care pare simpla a Deliei pentru succesul de care se bucura.
Si, pentru ca, la fel ca si orice femeie, este extrem de atenta la silueta, Delia a marturisit secretul formelor pe care le are: ”Alerg afara chiar daca e frig”.

blank