Featured, Life

Descoperire șocantă despre sexul anal! Nu te-ai fi gândit la asta

Un nou studiu dezvaluie diferente majore intre sexe, in ceea ce priveste modul in care concep sexul anal si de ce accepta sa il faca.
Indiferent ca iti place, ca il urasti, ca l-ai incercat sau ca te-ai gandit sa-l incerci, sexul anal nu mai pare un subiect tabu.

Cu toate acestea, nu nou studiu britanic a descoperit ca femeile tinere nu il fac in totdeauna din motivele potrivite. Cercetarea, publicata in jurnalul medical „BMJ Open”, a incercat sa colecteze informatii despre modul in care se intampla sexul anal si motivele pentru care femeile si barbatii il fac.

Folosind marturiile a 130 de barbati si femei heterosexuale cu varste intre 16 si 18 ani din orasele si suburbiile Angliei, oamenii de stiinta au aflat mai multe despre practicile sexuale ale participantilor. Rezultatele au dezvaluit ca exista diferente majore intre sexe in felul in care vorbesc despre sexul anal si despre motivatiile de a-l face.

In timp ce barbatii din studiu au avut tendinta sa coreleze sexul anal cu placerea si succesul sexual, femeile au amintit de frica de durere si de lipsa de respect de sine.

Barbatii au amintit deseori ca si-au dorit sa faca sex anal pentru a imita scenele din filmele porno si pentru ca acest tip de sex este mai placut decat penetrarea vaginala. In schimb, femeile au spus ca au facut-o pentru partenerii lor. Din nefericire, nici barbatii, nici femeile nu au stiut ca se pot transmite boli sexuale prin intermediul sexului anal.

blank