Economic

De ce shop-urile de haine second hand pot deveni afaceri de succes?

Majoritatea magazinelor second hand vand marfa variata- de la haine pentru adulti, elegante, pana la imbracaminte pentru copii si chiar diverse obiecte pentru casa. Si, indiferent care ar fi starea economica de la nivel global, magazinele second hand tot timpul vor functiona, deoarece ofera haine de calitate, la preturi accesibile pentru orice cumparator.

In plus, o afacere in acest domeniu inseamna investitii mai mici, dar, cu toate acestea, tot necesita efort. In primul rand, pentru ca o persoana sa poata deschide un magazin de haine second hand are nevoie de un furnizor de imbracaminte de mana a doua, iar societatea Milenium Shopping ofera haine la kg, la preturi exceptionale, excelente pentru ca cineva sa isi poata deschide un shop second hand.

De ce anume trebuie sa se tina cont atunci cand se deschide un magazin cu haine second-hand?

  1. In primul rand, pentru ca afacerea sa fie una de succes, magazinul trebuie sa se niseze pe anumite piese de vestimentatie- in acest fel, afacerea va creste mai usor, decat in situatiile in care se incearca sa se vanda orice. De exemplu, se pot vinde haine vitange, posete, haine pentru copii, haine pentru dama, rochii de mireasa etc.
  2. Odata ce s-a decis ce piese de vestimentatie se vor furniza prin intermediul magazinului, antreprenorul va trebui sa obtina toate certificatele si permisele necesare pentru a opera, in mod legal, afacerea de vanzare. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa se ia legatura cu un centru de dezvoltare a afacerilor mici, astfel incat sa se afle ce documente vor fi necesare in deschiderea afacerii.
  3. Se inchiriaza sau se cumpara o locatie pentru magazin. Cele mai multe magazine de haine second hand opteaza pentru locatii putin mai neobisnuite: hale sau depozite de mari dimensiuni. Insa, daca se doreste sa se atraga cat mai multi clienti, magazinul ar trebui sa fie plasat intr-o locatie cat de cat centrala a orasului, care sa fie vazuta cu usurinta de catre clienti. De asemenea, nu este nevoie de un spatiu atat de mare pentru ca afacerea sa functioneze; mai mult decat atat, un spatiu mai mare implica si costuri mai ridicate de intretinere.
  4. De unde provine marfa? Intrucat o afacere trebuie sa dea rezultate cat mai repede, ar trebui sa se gaseasca un furnizor de haine second hand cat mai accesibil, care sa ofere produsele de nisa care au fost alese la inceputul deschiderii afacerii; de altfel, Milenium Shopping ar putea fi un furnizor excelent in acest sens, deoarece pune la dispozitia celor care isi doresc sa isi deschida un magazin cu haine second hand, o gama larga de produse: haine dama- fuste, rochii, camasi; haine pentru barbati- camasi cu maneca scurta sau lunga; haine de vara; haine pentru copii etc. „Calitatea produselor noastre, dar mai ales pretul la care le achizitionati de la noi,va ofera un avantaj clar in fata tuturor concurentilor din orasul dumneavostra”- sustine echipa Milenium Shopping.
  5. Se creeaza o atmosfera si un decor cat mai organizat- in cazul in care afacerea se concentreaza pe vanzarea de imbracaminte de lux de mana a doua, pentru femei, ideal ar fi sa se foloseasca si un decor pe masura, cu preturile afisate pe fiecare piesa de imbracaminte. Pe de alta parte, daca magazinul furnizeaza imbracaminte pentru copii, ar trebui sa se aleaga o imagine a magazinului, mai potrivita pentru micuti.
  6. Preturi- in cazul in care nu se vand antichitati sau obiecte cu o valoare mai ridicata, tarifele hainelor ar trebui sa fie ceva mai joase, comparativ cu cele practicate de marile brand-uri de moda. Punctul cheie care ii atrage pe cumparatori la un shop second hand este descris de faptul ca articolele cumparate de aici au preturi mai mici; in plus, preturile ieftine vor atrage si mai multi clienti, ceea ce inseamna ca afacerea va functiona perfect.
  7. Publicitate- orice tip de afacere are nevoie de publicitate, iar un magazin de haine second hand nu iese din discutie: un banner la intrarea in magazinului, dar si publicitatea in mediul online ar putea sa aduca o multime de clienti.

Milenium Shopping- alegerea ideala care stimuleaza cresterea unei afaceri

Unul din cele mai mari avantaje oferite de magazinele de haine second hand, consta in faptul ca acestea dau antreprenorilor oportunitatea de a incepe o afacere cu incetul, fara a fi nevoiti sa plateasca o multime de bani la inceput. Asadar, Milenium Shopping devine o optiune excelenta de furnizare a bunurilor necesare intr-un magazin de haine second hand, iar calitatea hainelor oferite de aceasta companie va atrage cat mai multi clienti catre afacerea locala.

Oamenii iubesc chilipilurile- chiar daca isi pot permite sa plateasca in mod integral o haina. Cu toate acestea, multi dintre cumparatori prefera sa poarte haine de calitate, ce provin de la brand-uri scumpe, insa la preturi mult mai mici, iar Milenium Shopping poate deveni o optiune excelenta de aprovizionare a unui magazin cu haine de acest gen, la preturi accesibile.

Asadar, cu ajutorul serviciilor furnizate de catre Milenium Shopping, cel care deschide afacerea nu va fi nevoit sa cheltuiasca foarte multi bani in achizitionarea hainelor second hand.

Top 5 motive care ne determina sa cumparam haine din magazinele second hand

  1. Preturi mai mici- comparativ cu marile brand-uri producatoare de haine, in magazinele second hand se pot gasi articole vestimentare ce provin de la producatori de renume, insa la preturi mult mai mici. Acest lucru inseamna ca, pentru o suma de bani mai mica, se pot obtine haine de calitate, la moda, intr-un buget restrans.
  2. Hainele din sezonul trecut, la moda in prezent- multi dintre noi sustin ca nu obisnuiesc sa isi ia haine din magazinele second hand pentru ca acestea nu ar mai oferi haine la moda. De fapt, daca ne lasam condusi de tendintele in moda, ne pierdem din personalitate; cel mai uimitor lucru ce tine de hainele second hand, este ca, la bani putini, se pot gasi produse unice- nu exista doua modele ale aceleasi haine, la fel. In plus, exista posibilitatea ca ceea ce e in tendinte la ora actuala sa nu se potriveasca cu oricine, asa ca, un magazin second hand poate fi o optiune ideala, deoarece aici se gasesc haine pe placul fiecarui pasionat de moda.
  3. Alegere sustenabila si prietenoasa cu mediul- Cu ceva timp in urma, industria fashion producea haine care puteau fi purtate pentru o perioada cat mai lunga de timp. Astazi, moda se afla intr-o schimbare continua si rapida, astfel ca industria fashion incearca sa ii faca pe oameni sa creada ca au nevoie de noi stiluri vestimentare, in fiecare sezon. De aceea, magazinele second hand devin o solutie prietenoasa cu mediul, de a se cumpara haine, evitandu-se pe aceasta cale producerea de altele noi, incurajand populatia sa se imbrace dupa propriul gust si nu dupa tendintele actuale de moda.
  4. Se poate face o selectie dintr-o gama variata de haine- acest lucru este valabil mai ales in cazul femeilor, care isi doresc sa fie unice in ceea ce priveste moda. In acest sens, intr-un magazin de haine second hand, un cumparator are ocazia de a gasi haine in functie de stilul personal, existand o gama variata de haine, pe placul oricui.
  5. Unicitate- atunci cand cineva se decide sa achizitioneze haine dintr-un magazin second hand, cumparatorul se asigura ca va achizitiona un articol vestimentar pe care nicio cunostinta de a sa nu o mai are- si nici altcineva din acelasi oras.

Milenium Shopping- compania care iubeste mediul inconjurator

Ca si consumatori, de foarte multe ori am auzit sau am vazut reclame la marile branduri producatoare de haine, care descriu „relatia perfecta” dintre aceste corporatii si bunastarea mediului inconjurator. Nimic mai fals! Din dorinta de a-si creste cifra de afaceri, producatorii de renume realizeaza si comercializeaza din ce in ce mai multe haine, fara a tine cont de faptul ca piata este deja arhiplina.

Insa, pe langa faptul ca preturile hainelor din magazinele second hand sunt mai ieftine, acestea reprezinta si o modalitate unica prin care se poate reduce poluarea globala, dar si folosirea excesiva a resurselor disponibile- atat materiale, cat si umane etc. Tocmai din astfel de motive, Milenium Shopping devine o alegere eco-friendly de alegere a hainelor:

  1. Hainele folosite sunt mai putin costisitoare- cumpararea lucrurilor utilizate- cu exceptia antichitatilor- pot fi cu pana la 90% mai ieftine, insa, in general, hainele second hand au un pret cu 50% mai mic decat cele noi. Asadar, pe aceasta cale, un consumator ori economiseste de doua ori mai multi bani, ori poate cumpara de doua ori acelasi produs.
  2. Hainele folosite nu necesita resurse noi- fiecare produs nou fabricat cere o anumita cantitate de resurse- in cazul industriei vestimentatiei, bumbac. In cazul cartilor, de exemplu, se cer resurse de lemn- 95% din paginile cartilor sunt realizate din lemn din paduri virgine; produsele din plastic sunt realizate folosindu-se petrol; de fapt, orice produs care se realizeaza in aceasta lume necesita resurse naturale, iar acest lucru implica consecinte oribile asupra mediului inconjurator. Din fericire, produsele uzate- si implicit hainele second hand- fac parte din categoria celor prietenoase cu mediul, care nu necesita utilizarea altor noi resurse.
  3. Produsele utilizate nu genereaza un alt val de poluare- producerea de bunuri noi vine insotita de catre o cantitate mare de poluanti, care sunt emisi in atmosfera- inclusiv chimicale toxice, pesticide si dioxid de carbon. De exemplu, pentru producerea unui tricou din bumbac, se emite o cantitate semnificativa de pesticide asupra culturilor de bumbac.

Intelegerea industriei second hand

Industria hainelor second hand este folositoare pentru anumite grupe de oameni, inclusiv pentru parintii care nu isi doresc sa cheltuiasca prea mult pe hainele copiilor, din moment ce acestia cresc destul de reprede; sau pentru cei care sunt pasionati de haine si isi doresc sa adopte un stil vestimentar unic. Insa, industria hainelor second hand implica intelegerea cerintelor clientilor fata de tendintele fashion ce au trecut.

Avand in vedere acest lucru, magazinul online Milenium Shopping ofera o gama diversa de haine second hand, potrivite pe gusturile oricarui pasionat de fashion fiind astfel, o alegere potrivita de furnizare a hainelor second hand, en gros, catre shop-urile si buticurile ce doresc sa ofere clientilor sansa de a se imbraca comod, simplu, in haine de calitate si la preturi scazute.

De ce Milenium Shopping?

Societatea comerciala Milenium Shopping a luat nastere in urma cu 14 ani, in anul 2002, din dorinta de a livra catre magazinele de specialitate din tara, haine second hand, ce provin din statele cu o putere economica importanta in Europa: Germania, Austria, Olanda, Danemarca si Anglia.

„Beneficiind de un management profesionist, ne-am dezvoltat continuu, iar in prezent ne desfasuram activitatea cu un efectiv de peste 80 angajati si realizam un import de peste 200 de tone de haine second hand pe luna. Hainele second-hand provin din Germania – din regiunea orasului Frankfurt, Austria, Olanda, Suedia, Danemarca si Anglia, acestea fiind colectate numai din cartierele locuite de persoane cu venit mediu sau peste mediu. Produsele noastre sunt sortate, dupa care sunt ambalate in depozitele societatii din localitatea Uricani, Jud. Hunedoara, urmand a fi puse la dispozitia clientilor nostri care au magazine de desfacere pe tot teritoriul Romaniei”- sustine echipa Millenium Shopping.

Mai mult decat atat, compania Millenium Shopping se ocupa si de furnizarea de lavete industriale, ideale in curatarea oricarui tip de suprafata. Realizate din bumbac, lavetele distribuite de catre Millenium Shopping garanteaza curatarea eficienta a tuturor suprafetelor, fara a zgaria sau a lasa pete de grasimi. In plus, lavetele distribuite de catre Milenium Shopping sunt usor de curatat si nu retin murdaria.

Asadar, cei care detin un magazin cu haine second hand sau cei care isi doresc sa puna pe picioare o afacere care sa le aduca profit sigur in acest domeniu, pot apela la serviciile oferite de catre compania Milenium Shopping, deoarece, pe aceasta cale, se pot obtine haine en gros la un raport calitate- pret exceptional, oferind cel mai mic pret din Romania, alaturi de garantia calitatii produselor.

Comanda online se poate face pe adresa web oficiala a companiei- www.mileniumshopping.ro – si, de asemenea, tot aici, clientii pot descarca si lista de preturi a hainelor furnizate de catre Milenium Shopping.

blank