Showbiz

Huidu ține cu dinții de ”Cârcotași”. Vezi de ce e în stare, ca să facă emisiunea 

În ciuda tuturor necazurilor prin care a trecut, Șerban Huidu a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a salva “Cronica Cârcotașilor”. În ultimii ani, emisiunea de la Prima TV i-a adus grave probleme financiare.

Chiar și în perioada în care Șerban se retrăsese de pe sticlă, el a fost, permanent, cel care a scris textele pentru ”Cronicuță” și a continuat să se ocupe de emisiune, în cel mai mic detaliu. ”Cronica Cârcotașilor” s-a dovedit, de altfel, unul dintre cele mai longevive show-uri de acest gen, din România.

La Prima Tv au reapărut, însă, problemele financiare, dovadă că patronul nu e nici acum interesat de bunul mers al lucrurilor, pe acolo. Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca vedetele postului TV nu au mai fost plătite de ani buni. De altfel, multe producții s-au și închis, din aceasta cauză. Mulți au fost cei care s-au întrebat cum de a rezistat “Cronica Cârcotașilor” până acum. ”Au trecut mai bine de doi ani de când patronul postului nu a mai dat niciun ban pentru emisiune. Toți angajații au fost, însă, platiți de Șerban Huidu, din buzunarul lui” au declarat surse din apropierea realizatorului Tv.

blank