Actualitate

ALEX CHELBA – ULTIMUL COLAJ!

61738857„E solid prietenul meu. Si destul de inalt. Si radem mult. Cu toate ca nu stie de gluma, radem mult. Alex Chelba il cheama. Si e un capsoman si-un fixist. Are 33 de ani si e un baiat serios. Uneori chiar enervant de serios. Munceste de rupe. Alearga cu aparatul ala al lui, cara multe kile de obiective, fuge dintr-un loc intr-altul… ba fotografie, ba video. Un om extraordinar, un fotograf bun, un om incredibil de muncitor. Si de corect. Prietenul meu, Alex”, a scris Cabral in urma cu cateva zile pe blogul lui.

Tot Cabral a fost cel care a postat imagini cu aparatul foto al lui Alex, dupa incendiu. Acestea spun totul despre iadul din Colectiv. Focul a topit fara mila oameni si obiecte.61738856Dupa noua zile in care toata lumea a sperat ca Alex se va face bine, Cabral a fost nevoit sa dea vestea mortii prietenului: „Dragii mei, Alex nu mai este. Acum pentru el nu mai putem decat sa plangem”.

Raman mii de poze de la concertele la care a participat, pe pagina lui de Facebook, Alex Chelba Photography. Toate, spectaculoase.61738860De altfel, Alex a facut si un colaj cu doar o parte dintre evenimentele la care a fost in calitate de fotograf. Numarul lor este impresionant.61738858

blank