Politic

UN FLEAC! L-AU CIURUIT PE STURZU!

sturzu_1_05848800A avut gura mare şi asta l-a costat! Mihai Sturzu a susţinut că Liviu Dragnea nu avea cum să iasă pe locul doi atâta vreme cât a candidat de unul singur. Pentru că a ieşit din front cu o astfel de declaraţie, i-au făcut vânt afară! Secretarul TSD Gabriel Petrea a făcut anunţul:

„Sâmbată, 17 octombrie, înaintea Congresului PSD, Mihai Sturzu a cerut Comitetului Executiv al Tineretului Social Democrat sprijinul pentru o candidatură la funcția de vicepreședinte PSD. I l-am oferit pentru că noi, tinerii din PSD, credem în echipă, în solidaritate și în prietenie. Duminică, 18 octombrie, Mihai Sturzu, uitând de toate aceste valori, a ținut, de la tribuna Congresului PSD, cel mai ipocrit discurs din istoria partidului. Impus de Victor Ponta la șefia TSD, acum exact 2 ani de zile, în urma unui Congres în care a fost singurul candidat, Mihai Sturzu acuză, fară jenă, congresele fără competiție. După ce doi ani la rând nu a fost vocea tinerilor in PSD, nici duminică el nu a reprezentat vocea organizației. Să nu se spună că Sturzu a vorbit în numele Tineretului Social Democrat! A vorbit în numele propriului interes, pentru obiective pe care nu le cunoaștem și de care nici nu ne pasă”, se arata intr-un comunicat de presa.

„Și pentru că duminică a vorbit despre curaj, să spunem că doi ani Mihai Sturzu nu a avut curajul să se lupte pentru TSD, nu a avut curajul să critice, nu a avut curajul să facă ceva. Nici măcar nu a avut curajul să își dea demisia de onoare atunci când i s-a terminat mandatul de președinte. Mihai Sturzu nu reprezintă tinerii din TSD”, spune Gabriel Petrea, secretar TSD.

blank