Showbiz

Lidia Buble, criticata dur din toate partile. Iulia Albu o face praf

Lidia Buble este in centrul atentiei in acest moment, este un nume rostit insa mai ales legat de scandalul relatiei sale cu Razvan Simion, vedeta matinalului de la Antena 1.
 
Lidia-Buble--criticata-dur-din-toate-partile--Iulia-Albu-o-face-praf-
 
Fireste ca Lidia, care provine dintr-o familie cu 11 copii si este de religie penticostala (a si fost amenintata cu excomunicarea pe motiv ca este imorala relatia ei cu un barbat insurat), si-ar fi dorit ca numele ei sa devina celebru gratie unui hit care sa rasune peste tot si sa faca sute de mii de accesari pe youtube. Insa hazardul si sentimentele i-au dejucat planurile. Acum, pe langa faptul ca toata o lumea o critica pentru relatia cu Razvan Simion, barbat inca insurat, care are doi copii, Lidia Buble a ajuns si sub lupa Iuliei Albu. 
Lidia-Buble
 
Invitata in emisiunea lui Teo Trandafir, Iulia Albu a criticat in termeni duri o tinuta pe care Lidia Buble a purtat-o la un concert. „O tinuta inspirata de la Lady Gaga. E ingrozitor de mica aceasta costumatie si o strange peste tot, i se revarsa tot. Acela nu este nici material, e netex – hartie combinata cu altceva. Sutienul e de sex-shop. E ok pentru o costumatie de scena, dar nu e inspirata, o transforma in ursitoarea cea rea. Arata ingrozitor, i se revarsa absolut totul. Ea nu e o femeie grasa, dar chiar nu si-a permis un stilist? Crezi ca se poate uita cineva dincolo de zona taliei?”, a comentat Iulia Albu, in emisiunea lui Teo.

 
 
blank