Politic

Basescu reia subiectul ‘Ponta – ofiter acoperit’

Victor Ponta a fost si a ramas un ghimpe in coasta lui Traian Basescu. Fostul presedinte a declarat duminica, intr-un interviu la B1 TV, ca a avut un „incident” cu serviciile in cazul Victor Ponta, considerat a fi ofiter acoperit. Basescu a dezvaluit ca a fost informat de un fost ofiter din servicii despre faptul ca premierul ar fi fost ofiter acoperit, iar atunci cand a cerut lamuriri serviciilor legat de acest subiect, acestea nu i le-au putut oferi.

Presedintele Traian Basescu participa la intalnirea cu reprezentantii comunitatilor romanesti din Ucraina, la Palatul Cotroceni, miercuri, 24 iunie 2009. BOGDAN MARAN / MEDIAFAX FOTO

Nu i le-au putut oferi insa din motive profesionale si nu pentru ca ele ar fi lipsit. Traian Basescu a dat de inteles, subtil, ca acest lucru l-a nemultumit.
 
”Am cerut Serviciului informații. Ce este remarcabil e că nu au mințit. Au zis că nu au voie să dea această informație. Dacă îmi dădeau informația, îl chemam pe Ponta să o spună pubic. După părerea mea, aveau obligația ca președintelui să îi spună pentru că președintele face numiri în guvern”, a explicat Basescu.
blank