Actualitate

Prima declaraţie a lui Gheorghe Nichita, după eliberarea din arest

Primarul Gheorghe Nichita a ajuns sambata acasa, la Iaşi, dupa doua zile în care a fost „retinut” cu probleme la si de DNA. Acuzat ca a folosit Poliţia Locala Iaşi pentru a-şi spiona iubita, primarul nu a fost retinut ci va fi cercetat sub control judiciar, dupa ce instanţa a respins cererea procurorilor de arestare preventiva.
 
Gheorghe Nichita
 
La sosirea la vila sa din Iaşi, unde locuieste inca alaturi de sotia de care e divortat insa, Nichita a declarat ca nu se aştepta sa intre în vizorul DNA şi ca va reveni luni cu mai multe precizări. A omis sa precizeze ca nu se astepta sa ajjunga in vizorul DNA….din cauza iubitei sale, tanara Adina Samson.  „Nu vreau să fac comentarii. Sunt nedormit, obosit. Vreau să mă liniştesc. Este doar o etapa. Sigur ca exista şi contestaţia. Sper ca luni sa va pot face câteva comentarii. La cald nu e bine să vorbeşti foarte mult. Lucrurile trebuie analizate cu simţ de răspundere. Nu m-am aşteptat, dar viaţa e viaţa”, a declarat primarul Iaşului.
 
Viata e viata si amantele nu mai sunt ce au fost odata: ele acum au si curajuul de a face denunturi, nu doar chef de amor nebun cu un om cu functie.
blank