Actualitate

Reactia lui Ponta fata de scandalul din jurul primarului Ghoerghe Nichita

Scandalul din jurul primarului Gheorghe Nichita a ajuns pana departe, in locurile pe unde se preumbla acum prim ministrul Victor Ponta. Desi aflat in vizita de lucru, premierul nu a putut sa treaca peste acest subiect sensibil, mai ales ca este vorba despre un membru PSD. Prin urmare, liderul PSD Victor Ponta a oferit, sambata, prima reactie oficiala la situatia vicepresedintelui PSD Gheorghe Nichita, primar al municipiului Iasi cercetat în libertate sub control judiciar.
 
Victor Ponta
 
Ponta a fost vizibil deranjat de subiect, mai precis de scandalul iscat prin aflarea adevarului, și a precizat ca Nichita va face pasul in spate in partid.
„Stiu rezolutia ca eu am propus-o, se aplica cu siguranta la oricine, nu se pune problema sa nu demisioneze, rezolutia se aplica”, a declarat Ponta la B1TV. „Se pune problema in general pentru ce fapte arestam oamenii, nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat”, a adaugat Victor Ponta.
Insa Nichita nu pentru spionarea iubitei a fost arestat ci pentru ca folosea institutiile statului in scop personal…acest „amanunt” esential se pare ca Ponta l-a omis.
blank