Showbiz

Prezentatoarea Alina Puscas va deveni mama!

Dupa ce a facut rei teste de sarcina, pentru a se asigura ca nu este doar un vis, frumoasa vedeta a inceput sa tipe de bucurie afirmand ca sarcina o face sa se simta mult mai frumoasa si mai puternica.

Prezentatoarea Alina PuscasNu
„Cred ca as avea cum sa va exprim in cateva fraze trairile pe care le experimentez acum. Pe langa toata fericirea si nerabdarea de a-mi cunoaste, cat mai curând, copilasul, ma simt mai puternica si mai matura. Imi doresc foarte mult un baietel sanatos si frumos dar, pna la urma, stiti cum e: fetita sau baiat, ambele variante sunt o minune. In urmatoarele saptamani voi afla si acest lucru si astept cu drag sa va impartasesc din nou bucuria”
, a spus Alina.

Fericita pana peste masura de vestea minunata, vedeta a declarat

Am facut testul de sarcina cu un gen de zambet poznas pe buze și cu intrebarea: “Ce-ar fi sa fiu insarcinata?’ Nu aveam nici un simptom, dar ceva imi spunea ca ar trebui sa incerc. In momentul in care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au inceput sa-mi tremure mainile si l-am scapat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh și l-am mai privit o data, crezand ca poate nu am vazut bine. Evident ca am fugit din nou la farmacie și am mai luat doua teste, care s-au dovedit a avea acelasi rezultat pozitiv. Emotia, a fost fara margini. Au urmat tipete, rasete, agitatie, un fel de dansuri contemporane prin casa, lacrimi de fericire”.

blank