Social, Stiri

Descoperire macabră la Arad: O profesoară universitară de 43 de ani, găsită moartă în casă

Lector univ. Tatiana Duminică, de la Facultatea de Medicină a UVVG, a fost găsită moartă în propria locuință.

6medicina_legala_600x450_03599000
O profesoară universitară din Arad, în vârstă de 43 de ani, a fost găsită moartă, luni, în locuinţa sa, colegii acesteia spunând că nu ştiu ca femeia să fi fost bolnavă, în timp ce poliţiştii afirmă că pe corpul neînsufleţit nu există urme de violenţă, fiind aşteptat rezultatul necropsiei.

Comunitatea academică a Universității de Vest „Vasile Goldiș” a fost șocată, luni dimineață, la aflarea veștii că o colegă a fost găsită moartă, în propria locuință, mai ales că aceasta avea doar 43 de ani.
Este vorba de Tatiana Duminică, de la Facultatea de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară, din cadrul UVVG, care, luni, deși avea programat un examen, nu s-a prezentat la întâlnirea cu studenții. A fost și motivul pentru care a fost sunată insistent pe telefonul mobil și, mai apoi, o colegă a căutat-o acasă. Și pentru că nu răspundea nimeni la ușă s-a apelat la 112.

Conf. univ. dr. Sorin Bașchir, președintele Senatului Universității de Vest „Vasile Goldiș” și cadru didactic la Facultatea de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară din cadrul UVVG, ne-a declarat despre Tatiana Duminică că „a fost o colegă foarte bună, foarte bine pregătită profesional, conștiincioasă și săritoare”, iar decesul acesteia „pentru toți a fost o surpriză neplăcută”.

La domiciliul profesoarei au venit și reprezentanți ai poliției și au fost demarate primele cercetări: „Din primele cercetări efectuate la fața locului nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului. Nu au fost descoperite urme vizibile de violență dar, conform precedurii s-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

blank