Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Mihaela Radulescu, celebra in presa straina.

Mihaela Radulescu traieste de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste cu celebrul parasutist austriac Felix Baumgartner. Din momentul in care cei doi s-au afisat la evenimente mondene, presa straina a inceput sa scrie despre noua iubita a lui Felix.

Mihaela-Radulescu--celebra-in-presa-straina--Vezi-ce-au-spus-jurnalistii-britanici-despre-diva-

Acum o saptamana, agentia foto Getty a dat publicitatii imagini cu cei doi la un eveniment caritabil, iar strainii au botezat-o „Micaela Schwarzenberger”. Mai nou, tabloidul britanic „Daily Mail” a publicat un articol in care relateaza scandalul iscat intre Mihaela Radulescu si Radu Budeanu, patronul revistei „Ciao!”, fostul sot al celei mai bune prietene ale sale, Dana Budeanu. Ziaristii britanici constata cu uimire ca a fost data in judecata pentru un mesaj online.

„O prezentatoare frumoasa care are o relatie amoroasa cu Felix Baumgartner a fost obligata sa stearga de pe Facebook o postare in care il acuza pe patronul unei celebre reviste ca ar fi un ”santajist notoriu”. Vedeta de televiziune de origine romana Mihaela Radulescu, in varsta de 45 de ani, sustine ca patronul revistei Ciao, Radu Budeanu, in varsta de 35 de ani, avea obiceiul de a santaja vedetele, pe care le ameninta cu scandaluri despre sex si droguri”, isi incep jurnalistii britanici articolul despre Mihaela Radulescu.

„Respectabilul domn Budeanu, care pretinde a fi jurnalist, e, de fapt, specializat in santaj. Si nu are in vedere doar vedete, ci si politicieni, unii chiar aflati in campanie electorala, scria Mihaela, cu ceva timp in urma, intr-o postare de pe Facebook”, mai sustine aceiasi sursa citata. Radu Budeanu a dat-o in judecata pe Mihaela Radulescu pe motiv ca prezentatoarea TV il defaimeaza. „Daily Mail” a scris si faptul ca instanta a obligat-o pe Mihaela Radulescu sa stearga aceste postari de pe Facebook si sa se abtina de la informatii defaimatoare pana la pronuntarea unei sentinte in dosarul in care se judeca cu Budeanu.

Intr-unul dintre paragrafe, autorul materialului greseste numele vedetei, numind-o „Miheala”, dar si functia de la „Romanii au talent”, prezentand-o drept gazda show-ului si nu ca membru al juriului.

Jurata de la Romanii au Talent a distribuit acest articol pe pagina ei de Facebook, cu urmatorul comentariu: „Famous in UK ! At least the story. We will have a hell of a lot of fun!”(n.r. Celebra in Marea Britanie! Cel putin povestea! Pfiu, ce-o sa ne mai distram!).

blank