Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Apogeul penibilului pentru Mihai Traistariu!

Dupa ce si-a facut implant de par si a inceput sa mearga la sala de forta, Traistariu s-a transformat intr-un narcisist convins. Cand lumea credea ca artistul nu mai are cum sa socheze, look-ul lui a la Romeo Fantastik e de-a dreptul strigator la cer.

61477552

Autointitulat „regele selfie-ului” din Romania, Mihai Traistariu s-a schimbat radical in ultimul an. Cantaretul, care si-a descoperit mai nou o latura aroganta, a personalitatii, vrea sa lase impresia ca nu s-a apreciat prea mult in toata cariera lui. Si, in ultima vreme, acesta incearca intentionat sa socheze pe toata lumea si, culmea, chiar reuseste, demonstrand ca este destul de inventiv la acest capitol.

61512552

Dupa ce a umplut retelele socializare cu fotografii in care apare imbracat cat mai sumar, in care isi incordeaza muschii lucrati intens la sala, Mihai Traistariu se lauda cu o noua frizura. Mandru ca ultimul implant de par a fost un real succes, cantaretul a apelat la serviciile unui salon de infrumusetare pentru a-si pune extensii si, mai apoi, si-a facut codite tip afro. Cu sau fara intentie, Traistariu a ajuns sa-l copieze fix pe Romeo Fantastik, lok-ul celor doi fiind acum unul identic.

Din fericire pentru toti fanii lui Mihai, acesta a incercat doar coafura tip rasta, nu si stilul muzical al celui intitulat „regele sexului”. Totusi trebuie sa recunoastem ca asocierea de imagine este una reusita, mai ales ca ambii sunt autoproclamati regi: unul al sexului, celalalt al selfie-urilor. Desi, daca stam bine sa ne gandim, si Traistariu a vorbit de cateva ori despre dotarile din pantaloni si chiar si-a facut fotografii in chiloti, aratand cat de dotat este.

61609343

Desi a specificat ca nu vrea sa traiasca zilnic cu acesta coafura si ca si-a impletit parul in codite doar pentru un nou proiect muzical, Mihai Traistariu este extrem de mandru de isprava lui. Cantaretul a decis ca zilnic sa pregateasca ceva nou pentru admiratorii lui si sa incerce sa surprinda de fiecare data. Pana acum i-a reusit pe deplin, caci nimeni, niciodata, nu s-a asteptat sa-l vada tocmai pe Mihai in ipostazele in care s-a fotografiat in ultima perioada.

61609327

Nu de mult, Triastariu oripila o tara intreaga cu mai multe selfie-uri in oglinda. Se pare ca, imitandu-l pe Romeo Fantastilk, solistul a vrut sa pozeze in „regele sexului”. Altfel nu ne putem explica cum a ajuns sa se fotografieze dezbracat, purtand doar o pereche de chiloti ce au lasat sa i se vada barbatia. Desi probabil a vrut sa arate doamnelor si domnisoarelor cat este el de dotat, Traistariu nu a atras decat critici si polemici, insa artistul da semne ca a inceput sa considere ca si reclama negativa ii aduce beneficii.

blank