Actualitate, Stiri, Ultima Ora

GIGI BECALI, decizie de ULTIMĂ ORĂ a magistraţilor. Ce s-a decis în Dosarul Valiza

Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au decis vineri să nu îi reducă lui GIGI BECALI sporul de pedeapsă de 6 luni, pe care acesta îl contestase. De asemenea, banii care i-au fost confiscaţi lui GIGI BECALI în Dosarul Valiza nu îi vor fi returnaţi.

giggi_28349400

Judecătorii au respins vineri contestaţia lui Gigi Becali de reducere a pedepsei. Decizia este definitivă. În plus, Gigi Becali nu îşi va putea recupera nici cei 1,7 milioane euro care i-au fost confiscaţi în Dosarul Valiza.

GIGI BECALI află vineri dacă scapă de sporul de pedeapsă de şase luni şi dacă îi vor fi înapoiaţi cei 1,7 milioane euro, ce i-au fost confiscaţi în Dosarul Valiza.

Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa vor lua azi o decizie, după ce o primă instanţă, Tribunalul din Constanţa, a respins aceste două cereri ale patronului Stelei. Avocaţii lui Gigi Becali au făcut contestaţie, astfel că acum se judecă din nou aceste cauze.

Iniţial, o pronunţare în aceste cauze ar fi trebuit să fie dată pe 17 octombrie, dar magistraţii au amânat-o până pe 24 octombrie.

Gigi Becali le-a dezvăluit apropiaţilor că o să fie eliberat până la începutul anului viitor, scenariu întărit de avocaţii latifundiarului din Pipera.

„Avocaţii lui Becali i-au transmis că are şanse mari să fie absolvit de vină în acest dosar din mai multe motive. În primul rînd, premierea unui adversar cu care Steaua nu avea meci nu înseamnă mită, ci este văzută ca o stimulare. Mai mult, condamnarea s-a înfăptuit după ce jucătorii au fost transformaţi în funcţionari publici, ceea ce este o mare eroare”, dezvăluiau zilele trecute sursele din anturajul lui Gigi Becali

blank