IT&C, Stiri

Apple a lansat cea mai SUBŢIRE tabletă din lume.

Toamna se numără inovaţiile la Apple! Aseară, producătorul american a lansat cea mai subţire tabletă din lume, iPad Air 2, dar şi ecranul cu cea mai mare rezoluţie din lume, de 5K, ce are cu 67 la sută mai mulţi pixeli decât deja renumitul 4K.

toamna-se-numara-inovatiile-apple-a-lansat-cea-mai-subtire-tableta-din-lume-iata-cum-arata-279742

A doua generaţie de iPad Air a fost vedeta conferinţei Apple, din California.

Este mai rapidă decât iPad Air, iar camera a fost îmbunătăţită semnificativ, astfel că are opt megapixeli. În plus, reflexiile au fost reduse în proporţie de 62 la sută, graţie stratului de protecţie inovator. Senzaţia acestei tablete este, însă, TouchID-ul, cu care pot fi efectuate cumpărături, apăsând butonul, ce detectează amprenta utilizatorului.

Un lucru nu s-a schimbat, însă. Dimensiunea. Este tot de 9,7 inch. Cei prezenţi la conferinţă au putut vedea de aproape şi chiar testa noile produse Apple, imediat după lansarea oficială.

-279741

Starul conferinţei a fost noul iMac.

Numit „Retina 5K Display”, noul iMac are o diagonală de 27 de inch, adică aproximativ 70 de centimetri, însă ecranul are numai cinci milimetri în grosime, şi consumă cu 30 la sută mai puţin decât predecesorul. Şi preţul e pe măsură. 2.500 de dolari, per bucată.

Şi dacă nu era de ajuns, Apple a mai lansat un nou Mac Mini, un sistem desktop mai rapid decât anteriorul, dar şi noul sistem de operare OS X Yosemite, ce poate fi descărcat deja din App Store. Toate pot fi precomandate începând de astăzi, urmând a fi livrate până la finalul săptămânii viitoare.

blank