Social, Stiri

Mama fetei ucise de iubit, în STARE de ŞOC: Era tăiată la gât. I-am săltat capul, îmi murea în braţe…

„Mami, să ştii că te iubesc mult”, acestea au fost ultimele cuvinte ale copilei de numai 16 ani din Fieni care a fost omorâtă de fostul iubit cu 20 de lovituri de cuţit. Băiatul şi-a ieşit din minţi după o melodie postată de Facebook de handbalistă. Mama fetei a povestit, la România TV, cu lacrimi în ochi cum s-a petrecut oribila crimă.

cristina_68162600

Durere de nedescris în sânul familiei tinerei de 16 ani. Mai erau practic câteva zile până când aceasta împlinea vârsta de 17 ani. Cristina era o tânără care avea tot viitorul înainte pentru că voia să devină o mare handbalistă şi avea toate şansele, deoarece era foarte talentată.

Tânăra şi-a dat ultima suflare în braţele mamei sale, după ce a fost înjunghiată de 20 de ori cu cuţitul de cel care i-a fost cândva iubit. Mama tânărului susţine că acesta şi-a ieşit din minţi atunci când a văzut o melodie pe Facebook, postată de Cristina. Astfel, băiatul a mers la tânără acasă, unde i-a luat viaţa chiar sub privirile îngrozite ale părinţilor ei.

Cu ultimele puteri, fata s-a uitat în ochii mamei sale şi i-a spus: „Mami, să ştii că te iubesc mult”. Apoi, s-a ridicat la Cer.

Cu lacrimi în ochi, şi durere în suflet, mama Cristinei a povestit, la România TV, cum s-a petrecut crima.

„A strigat, a intrat pe poartă şi m-a strigat: „Mami, mami, mă omoară. Ieşi mami că mă omoară”. Eu am ieşit, din somn m-am trezit aşa în strigătele ei, am alergat pe scări. El a înfipt mâna în ea şi se lupta cu ea. Am ieşit după ei ca să o despart de el. Nu am putut să îi prind. El a apucat-o de coadă şi a târât-o. Nu am văzut când a înjunghiat-o în spate. Moartea i-a survenit din cauză că i-a atins plămânii şi ficatul. El a tras-o după el până a băgat-o în şanţ şi acolo nu puteam să îl iau de pe ea. Auzind gălăgie, s-a trezit şi a venit şi soţul. A înfipt mâna şi l-a smuls. Cristina mi-a zis: „M-a omorât”. Era tăiată la gât. I-am săltat capul pe mâna mea şi i-am ţinut mâna la gât să nu curgă sânge, eram neputincioasă, nu puteam să o ajut. S-a uitat în ochii mei şi a zis: „Mami, să ştii că te iubesc mult”. Şi apoi din ce în ce se înmuia şi mă uitam la ea că nu am cum să îmi ajut copilul, să o aduc la viaţă, îmi murea… Să vezi copilul tău că îţi moare în mâini, nu e nimic mai grav. Nu e lucru mai dureros în suflet decât să îţi îngropi copilul”, a spus mama Cristinei.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost dus acasă, iar înmormântarea va avea loc marţi.

Tânărul de 23 de ani o mai lovise şi ameninţase pe fată şi în trecut. După oribila crimă, băiatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

blank