Showbiz, Stiri

A trecut de la Botezatu, direct la un celebru cantaret arab.

S-a sarutat cu Catalin Botezatu si a declarat ca i se pare interesant Adrian Cristea, insa a sfarsit in bratele unui cunoscut cantaret arab. „Iepurasul” Rellys Tonu pare sa isi fi gasit, in sfarsit, jumatatea. Din pacate, barbatul sta in Dubai.

61385360

Desi este una dintre cele mai sexy tinere de la noi, Rellys Tonu a avut ghinion in dragoste pana acum. In ultima perioada, insa, norocul i-a suras tocmai din Emiratele Arabe. Un cantaret celebru a pus ochii pe romanca, iar tanara ii raspunde in aceeasi maniera.

Rellys i-a atrat atentia cantaretului arab Fares Karam chiar la unul dintre concertele acestuia. Pe cand se afla in vacanta in Dubai, alaturi de o prietena, playmate-ul a fost invitat la un recital de-al lui Karam. De cum a intrat, solistul a fost imediat atras de roscata si a facut tot posibilul sa ajunga la ea. Din fericire pentru el, iubitul fetei cu care Rellys era in Dubai il stia pe Fares si le-a facut imediat cunostinta.

Se pare ca solistul a insistat sa o cunoasca mai bine pe Tonu, iar dupa cateva zile petrecute impreuna, se arata indragostit total de farmecele ei. Din pacate, cei doi sunt nevoiti sa aiba o relatie la distanta, avand in vedere ca artistul locuieste de ani buni in Dubai.
In varsta de 23 de ani, Rellys si-a vazut prima data tatal in urma cu o saptamana. Dupa ce parintii ei au divortat, iar mama s-a intors gravida din SUA, tanara nu si-a vazut parintele decat in fotografii. Barbatul a tinut legatura cu fiica lui prin intermediul internetului si a telefoniei mobile, insa nu a avut curajul sa o intalneasca fata in fata. Totul, pana in urma cu cateva zile, cand Rellys l-a intampinat la aeroport. Dupa aceasta revedere, „iepurasul” a decis ca la sfarsitul anului sa mearga in America pentru a-si cunoaste si surorile vitrege.

blank