Showbiz, Stiri

Ilinca Vandici, atac la Gabriela Cristea

Abia a împlinit o lună de când a semnat cu turcii şi deja şi-a pus pe toată lumea în cap. Cel puţin, asta se vorbeşte despre Ilinca Vandici la Kanal D. De vină ar fi câteva comentarii răutăcioase pe care le-ar fi făcut la adresa Gabrielei Cristea şi despre care aceasta din urmă ar fi aflat.

10-ilinca-vandici-tv-mania_ac3d1f5e38

Zilele trecute, Gabi Cristea şi Ilinca Vandici au dat nas în nas la machiaj. Prima, care se afla deja acolo, s-a ridicat de pe scaun şi, fără nici un cuvânt, a părăsit încăperea în care tocmai intrase colega ei. Situaţia, evident dubioasă, a fost întoarsă pe toate părţile pe holurile televiziunii şi nu a durat mult până când a ieşit la iveală explicaţia. “De când a venit, Ilinca are o atitudine foarte prietenoasă cu toată lumea. Se pare însă că numai în faţă. Tocmai s-a aflat în post că a tot bârfit-o pe Gabi Cristea, ba că ce fel de om este ăla care nu-şi conduce mama la groapă, ba că în ce hal se purta Marcel Toader cu ea, şi Gabi a aflat. Nu ştiu cum vor escalada lucrurile, dar e evident deja că Gabi o evită ca să nu iasă scandal, căci tensiunea pluteşte în aer”, ne-a dezvăluit o sursă din Kanal D.

“Cristea nu mai vorbeşte cu Vandici de ceva vreme. Eu am fost prietenă cu amândouă, dar pentru că Ilinca o tot bârfea la mine pe Gabi, am ales să iau distanţă de ea. Eu pe Gabriela nu am auzit-o niciodată să vorbească de rău pe cineva, nici măcar pe Ilinca”, ne-a spus şi o colegă a celor două, sub protecţia anonimatului.

În timp ce Gabriela Cristea nu a putut fi contactată până la închiderea ediţiei, Ilinca Vandici ne-a declarat: “Nu mă cobor la nivelul bârfelor. Nu comentez!”.

blank