Showbiz, Stiri

N-ai fi ghicit niciodata cum isi alinta Connect-R sotia

Nu mai exista niciun dubiu ca intre Connect-R si Misha e dragoste mare. Artistul este indragostit pana peste cap de frumoasa artista si ar face orice sa o vada fericita. Fanii au ramas fara cuvinte cand au vazut cum o alinta.

61573118

De cand a cunoscut-o pe Misha, Connect-R este cu totul alt om. Vara trecuta, artistul a luat-o de sotie pe frumoasa cantareata la doar cateva luni de cand se cunoscusera, iar anul acesta au facut si cununia religioasa. De fiecare data, dragostea dintre ei a impresionat pe toata lumea, cei doi fiind admirati pentru relatia frumoasa pe care o au.

Si, ca o dovada in plus a faptului ca iubirea dintre ei este foarte puternica, Connect-R le-a dezvaluit fanilor cum o alinta pe Misha. Acestia au avut o surpriza de zile mari, intrucat cantaretul nu ii spune nici “pisi”, nici “ursulet”, nici “buburuza” sau alte astfel de “alinturi”, ci foloseste un apelativ cat se poate de elegant. Pentru el, Misha este “doamna mea”.

61577677

Marturisirea artistului i-a impresionat pe admiratorii sai, care l-au felicitat pentru modul in care isi trateaza sotia. Fotografia cu cei doi, insotita de mesajul lui Connect-R a primit peste 95 000 de like-uri, mesajul implicit al fanilor fiind foarte simplu: “Felicitari pentru atitudine”.

Connect-R si Misha s-au casatorit religios pe 21 septembrie, cei doi avand parte de o nunta ca in povesti. Mirii au petrecut pana dimineata alaturi de prieteni si rude, petrecerea fiind una tematica, imbinand traditiile tiganesti si moldovenesti, dupa cum au cerut cei doi artisti.

blank