Showbiz, Stiri

Nelu Ploieşteanu şi-a lăsat amanta gravidă, iar soţia a luat foc!

Soţia lui Nelu Ploieşteanu are toate motivele din lume să fie foc şi pară pe soţul ei. Femeia, care este căsătorită de 40 de ani cu artistul, a aflat că bărbatul ei va deveni tată cu amanta. Tânăra ar fi însărcinată în zece săptămâni.

lm_6133

Elena Ploieşteanu a văzut roşu în faţa ochilor atât la propriu, cât şi la figurat. Amanta soţului ei, pe nume Ana-Maria Roşu, se pregăteşte să-i dăruiască artistului un copil, veste care a bulversat-o pe femeia care până în urmă cu şapte luni i-a trecut cu vederea maestrului escapadele amoroase.

„Această femeie putea să fie şi Miss România, el nu are nicio scuză. Cum să te îndrăgosteşti?  Un copil cu probleme, o căsnicie de 40 de ani nu înseamnă nimic pentru el. Relaţia lui cu fata asta există. Este aceeaşi femeie de 13 ani. I-a luat apartament, îi plăteşte întreţinerea. Este o hârtie igienică pe care peştii au aruncat-o la gunoi şi a luat-o el de bună. Acum zece ani am prins-o. Am minţit atunci când am spus că nu am bătut-o. Am bătut-o de am spart-o. I-am pus pampersul cu fecale pe faţă şi tot nu s-a învăţat minte”, a spus nervoasă Elena Ploieşteanu la Pro Tv. Femeia a susţinut că şi ea ştie că amanta lui Nelu Ploieşteanu este însărcinată, lucru întărit de o prietenă a tinerei care într-o intervenţie telefonică la emisiunea „La Măruţă”.

„Ana urmează să devină mamaă. Este însărcinată în zece săptămâni. Aş ruga-o pe doamna Elena să nu mai vorbească aşa despre ea. Anei îi este foarte rău şi este speriată”, a spus prietena Anei la Pro Tv.

Pus în faţa acestor acuzaţii, Nelu Ploieşteanu a declarat că nu are nimic cu această fată şi că nu ştie că va deveni tată. „Cât are sarcina asta, zece săptămâni ? Deci, s-a întâmplat acum recent… şi pe mine mă doare spatele. Nu este vorba despre nicio dragoste, mie îmi place sexul, atâta tot. dacă soţia mea este o femeie rănită, eu zic să se panseze”, a spus Nelu Ploieşteanu la emisiunea „La Măruţă”, de la Pro tv.

blank