Showbiz, Stiri

Vedete vesnic bolnave. Cine se plange incontinuu de probleme de sanatate?

Problemele de sanatate nu le ocolesc nici pe vedete, din contra, unele dintre ele parca sunt abonate la clinicile si spitalele la care ajung de multe ori in stare grava.

Iata care sunt vedetele vesnic suferinde care isi expun problemele de sanatate la televizor.

Oana Lis ii plange de mila lui Viorel Lis

In cazul lui Viorel Lis varsta a inceput sa isi spuna cuvantul, cel putin asta sustine Oana Lis care apare din ce in ce mai des prin emisiunile TV pentru a se plange de problemele de sanatate pe care le are sotul sau in varsta de 70 de ani.

Diabetul, leziunile pe creier care provoaca pierderi frecvente de memorie si afectiunile la nivelul prostatei de care sufera fostul primar au facut pe Oana Lis sa ajunga la capatul puterilor.

Cu toate ca sotul sau s-a retras din viata publica si a refuzat sa mai apara in emisiunile TV, Oana Lis a simtit mereu nevoia sa faca publice episoadele dramatice prin care a trecut din cauza problemelor de sanatate pe care le are Viorel Lis.

„A avut crize puternice, a lesinat, nu stia cine sunt. Este irascibil, nu stie cine sunt si asta il sperie.Trebuie sa ma pregatesc pentru ce e mai rau”, spunea Oana Lis cu ochii in lacrimi in urma cu cateva luni, dupa ce sotul sau a ajuns de urgenta la spital.

Andreea Marin nu si-a mai ascuns operatiile la colana

In urma cu doi ani, Andreea Marin incepuse sa faca vizite frecvente la o clinica privata din Turcia.

Pentru ca la vremea respectiva in presa au aparut tot mai multe speculatii in legatura cu problemele de care ar suferi „Zana”, iar diagnosticele despre care se zvonea sunau extrem de grav, vedeta a fost nevoita sa spuna ca are probleme la coloana vertebrala. De atunci Andreea Marin nu si-a mai ascuns suferinta si si-a tinut in permanenta la curent admiratorii cu evolutia bolii si suferintele prin care e obligata sa treaca.

Pana acum Andreea Marin s-a operat de doua ori la coloana vertebrala, dar n-a mai facut un secret din asta, desi ar fi putut sa se ascunda de ochii curiosilor avand in vedere ca interventiile au avut loc la clinica din Istanbul. Recent, problemele la coloana au revenit, iar Andreea nu a ascuns lucrul asta, ci a explicat ce chinuri indura.

„Din pacate si eu am probleme cu coloana. Ele nu se vindeca. Sunt probleme pe care le tin sub control, insa in cazul meu, am vazut lucrurile la timp si am mers la medic (…)Pur si simplu nu poti dormi de durere, nu gasesti o pozitie in care sa poti dormi, sa te odihnesti. Somnul devine o problema. Eu am o tripla problema a coloanei. Trebuie sa am grija la stilul de viata, la greutate, la tot”, a declarat Andreea.

Bianca Dragusanu, prea bolnava pentru varsta ei

Bianca Dragusanu se numara printre vedetele cu cele mai multe boli la activ si este deja o „clienta fidela” a spitalelor si clinicilor din tara si de peste hotare. Roscata si-a etalat intotdeauna problemele de sanatate, iar fanii sai au compatimit-o in permanenta pentru suferinte care nu sunt normale pentru o persoana care are putin peste 30 de ani. Bianca sufera de diabet pe sistem nervos, ulcer si are probleme cu ficatul, insa a marturisit ca pe acestea le tine sub control.

Si tulburarile de alimentatie au trimis-o pe mana medicilor, fiind deja celebre momentele in care Bianca lesina si era luata cu salvarea, din cauza ca se infometa.

Cele mai mari suferinte i le-a provocat vedetei o afectiune la nivelul picioarelor pe care multa vreme a tinut-o ascunsa, insa atunci cand s-a hotarat sa isi faca publica suferinta, Bianca a dezvaluit si alte complicatii care ii dau batai de cap.

„De vreo 10 ani am ramas cu problema la piciorul drept in urma unui accident. Nu e o problema din punct de vedere estetic, dar sunt din ce in ce mai vanata acolo, se simt niste hematoame, am niste cheaguri de sange pe aceste vene, care m-ar fi putut predispune la infarct. Iar la piciorul stang mi-am zdrobit rotula la „Dansez pentru tine” si nu s-a mai vindecat. M-am ingrasat cateva kilograme in ultima perioada, 2-3 kg, nu se vad, dar deja am inceput sa schiopatez”, a marturisit Bianca Dragusanu care mai apoi a recunoscut ca vanataile de pe picioare i se trag de la bataile pe care le-a incasat de la Coco Paun, iubitul sau din adolescenta.
Anul trecut, Bianca s-a dus sa se opereze in Ungaria pentru a scapa de cheagurile de sange de pe picioare si de parca nu ar fi fost de ajuns operatiile prin care a trecut pentru a redresa situatia, roscata a mai avut parte recent de un accindent casnic care a agravat si mai tare problemele pe care le avea. In urma cu cateva zile, Bianca s-a lovit intr-un umeras de sarma, care a taiat-o in carne vie. Vedeta a ajuns la spital cu o rana adanca, plina de sange, iar medicii au decis ca are nevoie de interventie chirurgicala.

Catalin Botezatu, mereu in prag de infarct

Dintr-o persoana plina de viata si extrem de activa, Catalin Botezatu a ajuns sa isi faca griji pentru viata lui dupa ce a descoperit ca are grave probleme de sanatate de care se pare ca nu a scapat nici pana azi.

In primavara acestui an, Catalin Botezatu s-a dus la o clinica in Turcia pentru un control de rutina, insa medicii i-au dat o veste groaznica atunci: are probleme cu inima.

„Nu mai pot, dar pana la urma o sa ajunga la operatie. N-am ce sa fac. In orice moment pot sa fac un infarct care sa imi fie fatal si imi e foarte greu sa traiesc cu asta. Acum, daca o fi sa se intample tocmai acum, asta e”, a spus atunci Bote cu lacrimi in ochi intr-o interventie la Antena 1.

Astfel, designer-ul a fost supus unei interventii chirurgicale, iar medicii i-au pus patru stenturi cu ajutorul carora venele coronariane sa fie desfundate.

Problemele de sanatate nu i-au mai dat pace, asta si pentru ca designer-ul nu a respectat indicatiile medicilor care l-au operat.

„Trebuia sa merg la control la o luna dupa operatie, sa repet niste analize si, in urma rezultatelor, medicii sa decida daca trebuie sa imi schimbe tratamentul sau nu. Am tot amanat pentru ca am multe proiecte, prezentari, evenimente si… n-am mai ajuns. O sa ma duc la toamna, sper sa fie totul in regula”, a marturisit, pentru „ring”, Catalin Botezatu.

Surse din anturajul designer-ului sustin ca acesta nu s-a simtit prea bine in primele zile cand a ajuns pe litoral si i s-a facut rau.

„I-a fost foarte rau atunci, trei zile a stat doar in camera de hotel. S-a speriat si si-a adus aminte ca medicii l-au avertizat sa nu se joace cu viata lui”, a marturisit un apropiat, pentru WOWbiz.ro.

Un alt episod dramatic in care a fost protagonist Catalin Botezatu s-a petrecut in urma cu trei ani. Acesta a fost dus in stare grava la spital si a ajuns in perfuzii delirand.

„Aveam temperatura foarte mare si mi-era ingrozitor de rau. Am luat ce m-a taiat capul, dar nu m-am simtit mai bine. Nici cel mai tare antibiotic nu a avut efect. Am fost dus la spital pe brate si am ajuns in perfuzii delirand”, a povestit Bote dupa ce si-a revenit.

Adriana Bahmuteanu, probleme de sanatate regizate?

In ultimii ani, problemele de sanatate s-au tinut scai si de Adriana Bahmuteanu. Sotia lui Silviu Prigoana a ajuns de multe ori la spital, ultima data chiar in urma cu cateva zile cand prezentatoarea TV a fost la un pas de moarte.

„Adriana s-a simtit foarte rau. Cand nu a mai rezistat, s-a dus la spital si medicii au bagat-o in operatie. Din cate am inteles este vorba despre o hernie ombilicala care a creat probleme serioase. A fost la un pas de moarte”, au declarat surse din anturajul brunetei pentru wowbiz.ro.

In 2012, vedeta a mai fost operata de fibrom uterin, iar la inceputul acestui an Bahmuteanu a ajuns din nou pe mana medicilor pentru o opetarie de hernie de disc.

Cu toate acestea, sotul sau spune ca singurele interventii pe care si le-a facut Adriana pana acum sunt de ordin estetic, in rest sunt doar inventii pentru a atrage atentia presei.

„Nu mai faceti o victima din Adriana. Nu mai era nimeni sa dea despre ea, sa vina presa sa ii planga de mila. Nu mi-a dat niciun SMS sau telefon. Nici macar mamei ei nu i-a spus”, a spus afaceristul, potrivit ziare.com, precizand ca soacra sa l-a sunat cand a aflat din presa despre operatia Adrianei.

blank