Stiri

Penibil! Sportivii se bat pe teren pentru victorii, dar uneori sunt protagoniştii unor scene… absolut jenante! (Galerie Foto)

Imagini penibile surprinse de fotoreporteri pe terenul de sport

   sport (4)

O singură fotografie are puterea de a șterge cu buretele multe dintre realizările profesionale ale unor sportivi, imaginea cu care numele lor va fi asociat, pe Internet, cel puțin o bună bucată de vreme, fiind una departe de ceea ce și-ar fi dorit mulți dintre ei.

Prinși în focul acțiunii, sportivii de performanță, fie ei fotbaliști, jucători de baschet sau de fotbal american, n-au timp să se gândească decât la următoarea mișcare ce le poate aduce victoria mult visată. Motiv pentru care, nu de puține ori, reușesc să se pună, singuri sau cu ajutorul coechipierilor ori al adversarilor, în ipostaze de-a dreptul jenante, multe dintre ele cu puternice conotații sexuale.

Iar dacă în preajmă s-a aflat și un fotograf oportunist sau un fan dornic să devină celebru, ingredientele pentru un viral pe Internet au fost asigurate.

Portalul coed.com a publicat o fotogalerie cu unele dintre cele mai amuzante, dar și penibile, astfel de imagini surprinse pe terenurile de sport din lumea întreagă.


loading...