Timp de 16 ani, personajele de la Acasă TV au inspirat milioane de adolescenţi

coafuri 2

Telenovelele de ACASA ti-au prezentat personaje inedite, cu look-uri extravagante, din care te-ai inspirat pentru propria imagine, sau pe care doar le-ai admirat. Indiferent de situatie, actorii s-au adaptat schimbarii pentru a intra in pielea personajelor pe care le-au interpretat.

Dulce Maria a jucat rolul Robertei Pardo in “Rebelde”, iar imaginea ei s-a schimbat frecvent pe parcursul celor 440 de episoade. Mai intai, actrita a fost bruneta cu suvite in diverse culori, apoi s-a vopsit rosu aprins. Coafura personajului ei a inclus bucle, impletituri, parul ei fiind prins cu accesorii diferite. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca Dulce Maria a avut cercel in nas.

coafuri

Angelique Boyer s-a remarcat cu ajutorul personajului Vico din telenovela “Rebelde”, in care aceasta a avut, initial, parul scurt, blond, cu suvite roz. Ulterior, Angelique si-a pus extensii in aceeasi culoare si a pastrat suvitele rebele.

Carmen Villalobos a fost Lola Volcan in serialul cu acelasi nume. Lola era o femeie puternica si ambitioasa, iar imaginea ei reflecta exact aceste trasaturi. Actrita a purtat haine de piele, care au scos in evidenta abdomenul ei sculptat. Parul a suferit mici modificari,in sensul ca actrita si-a pastrat culoarea naturala, insa si-a adaugat niste suvite de culoare rosie.

Sherlyn a interpretat-o pe  Solange din “Cameleonii”. Accesoriile au scos din anonimat uniforma pa care actrita a purtat-o in majoritatea episoadelor. Parul ei a fost impletit la radacina si apoi a fost prins intr-o coada.

coafuri_17

Mauricio Islas a interpretat rolul lui Demian Ventura, un personaj negativ cu o imagine pe masura. Mauricio avea parul vopsit blond in acea perioada si isi dadea cu creion la ochi, cu scopul de a-i scoate in evidenta.

Maite Perroni nu a interpretat cel mai cool personaj din “Rebelde”, dar si-a facut suvite albastre. Stilul vestimentar al Lupitei s-a schimbat odata cu integrarea in trupa RBD. Astfel, personajul ei a inceput sa adopte o vestimentatie atragatoare si sa-si prinda parul in moduri diferite.

coafri 2

Adrian Carvajal o interpreteaza pe Benjamin in telenovela “Iubire blestemata”. Imaginea lui Benjamin in serial face referire la persoanele emo, care se afla in cea mai mare parte a timpului intr-o stare de nemultumire sufleteasca si de depresie.

Belinda a interpretat rolul Valentinei Izaguirre in “Cameleonii”, iar coafurile ei au reflectat imaginatia hair-stilistilor. Avand parul foarte lung, Belinda a purtat multe impletituri complexe pe parcursul telenovelei.

coafuri_6

Christian Chavez este cunoscut pentru culorile variate in care si-a vopsit parul, atat de dragul actoriei, cat si din initiativa proprie. Rosu, roz, negru, blond, portocaliu, verde, albastru, Christian, care l-a interpretat pe Giovanni “El Pollito” in “Rebelde”, isi schimba frecvent imaginea. Pe langa toate acestea, Christian are piercing in spranceana.

Ivonne Montero a revenit la coditele dein copilarie, pentru a interpreta rolul Anitei din telenovela “Anita no te rajes”.

Pee Wee a jucat in “Cameleonii”, unde a fost Ulises Moran. De dragul rolului, Pee Wee si-a pus cercei in ambele urechi si a adoptat o atitudine pe masura.

coafuri 16

Eiza Gonzalez a avut suvite blonde in telenovela “Lola, erase una vez”. Actrita avea doar 17 ani atunci, iar rolul Lolei i-a dat oportunitatea sa experimenteze multe look-uri inedite, cum ar fi vopsirea parului in suvite albastre si blonde.

Allison Lozz a jucat in “Rebelde”, unde a dat viata personajului Bianca Delight, o fata rasfatata si mofturoasa. Pentru rol, Allison  si-a facuit suvite blonde si breton intr-o parte.

Nora Salinas a fost Estefania Larios, matusa cu peruci colorate din “Ingerasul”. Originalitatea personajului a constat in asortarea vestimentatiei cu peruci, pantofi si genti in aceeasi culoare.

Anahi s-a facut remarcata cu rolul din “Primer amor…a mil por hora”, unde a jucat alaturi de Kuno Becker. Cu codite si figura strengareasca, actrita este aproape de nerecunoscut. Acum, ea si-a lasat parul lung, ondulat si poarta tinute foarte sexy, perfecte pentru silueta sa impecabila.

Thalia a jucat intr-o multime de telenovele, dar look-ul de acum nu se compara cu aspectul fizic cu care si-a impresionat fanii la inceputul carierei. Thalia a apelat la operatii estetice, iar acum este comparata de fani cu o papusa Barbie.